Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Kris Seregedhel
Dzień dobry wszystkim i moje uszanowanie. Jestem również Krzysiek i mam lat 4x+1. Podczepię się pod post przyjaciela wyżej choć nie do końca z lenistwa a z naszej wspólnej historii. Nasz pierwszy kontakt z Elitą był z czasów C64 więc dość dawno. Jednakże gdyby nie Wy Husarze i wiedza którą się dzielicie, nie byłoby mnie tam gdzie jestem. Dziękuje więc i mam nadzieję, że do zobaczenia (choć z moją pokręconą naturą może nie do końca być tak łatwo).
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
17.08.2021, 20:48 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2021, 23:21 UTC przez MAGNUM354.)
W kosmosie to się na pewno nie spotkamy - wpadajcie na discorda. Jak do nas dołączyć znajdziecie na forum.
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: LEO BULERO
Czołem!
Pierwszy kontakt z Elite w epoce 8bit. Najwięcej czasu w przestrzeni spędziłem w epoce Frontiera na PC. W ED gram od kilku lat. Od 3 w zestawie VR Oculus. Jako, że nie mam zbyt wiele czasu, gram głównie w weekendy po kilka godzin. Nie jestem "wymiataczem" ja po prostu lubię przebywać w tym wszechświecie.
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Honclik
Witam Husarie.
Imię Damian lat 39. Marchia Opolszczyzna. W Elitke dopiero zaczynam ale gra wciągnęła mnie jak czarna dziura. Liczę na ciekawe wyzwania i mile spędzony czas. Pozdrawiam.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Meriv
.png)
.png)
.png)
.png)
29.08.2021, 08:46 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2021, 08:58 UTC przez Meriv.)
Dzień dobry wszystkim. Jestem Kamil, lat 28, stacjonuję na Śląsku. Interesuje się pszczelarstwem, miodami pitnymi i czasem zasuwam na kolarzówie. Zajrzałem do Elity po dłuższym czasie nieobecności ze względu na Odysejke, która powinna dać sporo zabawy, kiedy zostanie zdebugowana. Na powrót gra mnie ciężko przywitała bo na starcie rozwaliło mnie jakieś maleństwo a zapomniałem jak się gra... miałem 300 LTD na pokładzie ;/ Postanowiłem grać na bojowo, więc dążę (dopiero kończę wbijać rangę u fedów) do Korwety Federalnych, którą dopieszczę na cacy, więc będę chętny na agresywne wingi. Pierwsze moje pytanie czy macie jakieś wojny z innymi... dywizjami ? Stocznię mam raczej biedną bo posiadam jedynie Kraita, Defendera, DBXa i Anaconde. Do zarabiania służy mi górniczy defender i to w sumie tyle. Czekam na rozpatrzenie podania. o7
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Hipokamp
Cześć!
Mam na imię Adrian, 45 lat - aktualnie mieszkam w Warszawie. W ED gram sporadycznie, ale czasami lubię trochę pobłądzić po galaktyce. ;-)
Zaczynałem zabawę jeszcze na wersji Elite: Frontier II. Teraz jestem stary, więc raczej skupiam się na bardziej realnym hobby jakim są... żeglarstwo i nurkowanie. W sumie w pierwszym przypadku też mowa o statkach, portach itd., a nurkowanie daje pewne wrażenie nieważkości. :-)
Pozdrawiam!
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Makez
Witam Serdecznie!
Skończyłem z EVE Online ale kosmos ciągnie więc padło na ELITE.
Latałem bardzo sporadycznie jak czas pozwolił i nabiło się 600h nie mniej jednak nadal uznaje się za nooba.
Mój ulubiony statek to DBX, głównie latałem exploracje ale teraz chetnie bym coś postrzelał.
Mam nadzieję, iż w tym znamienitym gronie znajdę kogoś chętnego do wprowadzenia mnie w tajniki walki.
Pozdrawiam
cmd Makez.
o7