23.05.2021, 13:11 UTC
Tak wiem ale nie mam jeszcze ani jednej elitki.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
|
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
|
|
23.05.2021, 13:11 UTC
Tak wiem ale nie mam jeszcze ani jednej elitki.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
23.05.2021, 15:41 UTC
@Kadmilos...
mapuj wszystkie ELW na swojej drodze życia... Elita w eksploracji jest najłatwiejsza do zrobienia
23.05.2021, 17:50 UTC
Nie zapomninajcie ż emozna kupić kombinezony na poziomie 3 od ręki - bez samodzielnego upgradu. Trzeba tylko poszukać
![]() A miałem już informacje że ktoś kupił zinżymierowaną broń z efektem szybkiego przeładowywania.
24.05.2021, 11:11 UTC
Witam.Czy w tej odyseji można lądować na każdej odkrytej planecie?
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie
24.05.2021, 15:50 UTC
nie, nie wszystkie maja warunki pozwalające wytrzymać w kombinezonie.
Jednak zanim się zniechęcisz - w horizons też się nie dało wszedzie wylądować i ludzie się przez kilka lat świetnie bawili i jeszcze bedą bawić... Odyssey pozwala ci odwiedzić kilka.. dziesiąt albo setek milionów planet więcej... Więc rozpatrywanie w ogóle tego, że nie da się wszedzie wylądować jest bezcelowe przy skali mapy jaką dostalismy do zabawy. Kupuj w ciemno, jedyne co to jeszcze mało fps i zrywa połaczenia ale to norma we Frontierze - niedługo połatkują i będzie git. Skoro nawet Cyberpunk stał się grywalny ( posiadacze PS4 niech się nie odzywaja ) to tu też będzie dobrze.
31.05.2021, 06:23 UTC
- moje pytanie jest trochę z innej beczki, mamy nowe materiały do ulepszania sprzętu, kombinezonów itd ale gdzie je zdobyć gdy człek jest pacyfistą ? (ze względu na fps-y
)- pyt 2 (które może się wiązać z 1) na planecie znajduję jakiś budynek/obiekt itp podchodzę do niego ale na kilka metrów pojawiają się drony i mnie przeganiają - jaki jest sposób na infiltrację bo rozumiem że można tam znaleźć jakieś skrzyneczkiTak na marginesie, poleciałem zaraz do bazy uszkodzonej przez robali licząc na widoczek zdemolowanych pomieszczeń, niestety ale w uszkodzonych obiektach nie można wysiadać a szkoda
31.05.2021, 09:14 UTC
Te bazy z wiezyczkami i dronami to instalajcje jeszcze z horizons nic tam nie zrobisz oprocz zeskanowania slupow ale to i tak jesli bedziesz mial taka misję..
Skrzyneczki i szafki sa w nowszych instalacjach ale: 1) jesli trwa tam walka a ty sie nie opowiesz po ktorejs stronie to owszem mozesz chodzic swobodnie ale wszystko jest juz wybebeszone i otwarte..w pierwszych chyba 3 dniach cos bylo w szafkach ale juz chyba zaktualizowali wcOraj odwiedzilem 4 combat zony i wszystko bylo puste ![]() 2) mozesz cos ukrasc z szafek jesli pojedziesz pojdziesz na jakas misje do takiej placowki ( gdy nie ma walk szafki sa pelne ) ale tu znowu co kilka krokow jestes skanowany.. 3) najensowniej zbierzesz materialy na punktach zainteresowania ( poi ? ) sa takie gdzie znajdziesz canistry z towarem ( horizons) ale tez takie gdzie sa rozbite wraki i srv i jak sie pozbedziesz najemnikow - nie maja szans z SRV hehe, mozesz próć kazda szafke jaka znajdziesz. Pamietaj o panelach do wyciecia w srv i roznie rozmieszczonych panelach na kadlubach statkow
31.05.2021, 19:55 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2021, 21:34 UTC przez Kpt. Shriner.)
(31.05.2021, 09:14 UTC)MAGNUM354 napisał(a): najensowniej zbierzesz materialy na punktach zainteresowania ( poi ? ) i chyba na tym sie skupię, na razie dzięki za infops. mam taki problem, skanuje planetę i znajduje 1 biological, wysyłam "próbniki" i po skanowaniu na liście mam tylko 4 miejsca katastrof ? coś się zmieniło w eksploracji ?
01.06.2021, 06:13 UTC
@Kpt. Shriner ja zacząłem od misji typu support - przywrócenie zasilania. Filtrujesz sobie tego typu zadania w terminalu na stacji. Co by było bezpieczniej lecisz swoim statkiem z srv na pokładzie. Na miejscu jeśli masz przeciwników - srv dobrze sobie z nimi radzi. Jak już oczyścisz teren, zostaje przeszukiwanie wszystkich budynków - zwracaj uwagę na przedmioty na stołach i beczkach oraz szafki. Niektóre są zamknięte, od dołu masz czerwony lock, który przecinasz laserem. Spotkasz też data pad/panel, nie pamiętam dokładnie, wyświetlacze z których możesz pobrać dane.
Skafander typu Maverick, ma najwięcej slotów - https://elite-dangerous.fandom.com/wiki/Suits o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
01.06.2021, 13:08 UTC
(01.06.2021, 06:13 UTC)[Cornholio] napisał(a): @Kpt. Shriner ja zacząłem od misji typu support - dzięki za info, przetestuje ale na razie jestem gdzieś z 2K lv od cywilizacji dobijam elitke w eksploracji mam jeszcze jeden problem znalazłem wrak a w nim skrzyneczkę (rys)https://zapodaj.net/1c1232288ac78.jpg.html miziam ją palnikiem ale nie mogę się do niej dostać, jak ją otworzyć ?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Elite Dangerous w VR | Jaromaz | 21 | 942 |
15.11.2025, 08:12 UTC Ostatni post: Jaromaz |
| Za co lubię Elite | Kyokushin | 11 | 3,818 |
27.09.2025, 20:30 UTC Ostatni post: Jaromaz |
|
|
|
ELITE NA GOG - mega ważna akcja!!! | Mathias Shallowgrave | 11 | 1,426 |
22.08.2025, 05:10 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
| Wiesz, że za dużo grasz w Elite, jeśli... | Mathias Shallowgrave | 130 | 35,291 |
21.08.2025, 17:55 UTC Ostatni post: bahasso |
|
| Informacja ogólna na temat statków zdolnych do efektywnego wykorzystania FSD SCO. | martin sinclair | 1 | 1,002 |
14.07.2024, 09:36 UTC Ostatni post: NietoKT |
|