OFICJALNY NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź!
O NPC i HUD https://forums.frontier.co.uk/threads/el...cs.563794/
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Naprawdę ta droższa wersja DLC da mi tylko inne wdzianko?
Odpowiedz
(25.01.2021, 08:45 UTC)tomekrip napisał(a): Naprawdę ta droższa wersja DLC da mi tylko inne wdzianko?

Z tego co mi wiadomo, to są dwie wersje do kupienia DLC jak na razie, obie są w wersji preordera, gdzie jedna jest zwykłym preorderem, a druga preorderem z dodatkowym dostępem do alfy. Obie wersje preoderu dają jakiś tam skin dodatkowy po wystartowaniu już dodatku. Po jego premierze, kupno DLC już nie będzie dawało tego właśnie skinu. A przynajmniej takie jest założenie. Chyba, że się mylę co do tego co tutaj teraz piszę.
[Obrazek: 306449.jpg?1738231248]
Odpowiedz
(25.01.2021, 09:04 UTC)Pioxis napisał(a):
(25.01.2021, 08:45 UTC)tomekrip napisał(a): Naprawdę ta droższa wersja DLC da mi tylko inne wdzianko?

Z tego co mi wiadomo, to są dwie wersje do kupienia DLC jak na razie, obie są w wersji preordera, gdzie jedna jest zwykłym preorderem, a druga preorderem z dodatkowym dostępem do alfy. Obie wersje preoderu dają jakiś tam skin dodatkowy po wystartowaniu już dodatku. Po jego premierze, kupno DLC już nie będzie dawało tego właśnie skinu. A przynajmniej takie jest założenie. Chyba, że się mylę co do tego co tutaj teraz piszę.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :Smile Punkcik poleciał, teraz wiem na czym stoję.
Odpowiedz
https://forums.frontier.co.uk/threads/el...es.564230/
Szkoda że nie będzie można wyjść w otwarta przestrzeń.
Odpowiedz
Co nieco o broni ręcznej w Odysei:

https://forums.frontier.co.uk/threads/el...ns.566058/
Odpowiedz
8 minut rozgrywki z Odysei!

Odpowiedz
Heart 
dobrze to wyglądało!!!
Zdziwiła mnie tylko  potężna nieskuteczność  tego statku który do nich strzelał  kiedy już wyszli  poza mury  i biegli do  swojego statku.. Przy takim ostrzale powinno ich poszatkować - to nie film sensacyjny z USA Smile

No i czemu ten pilot  osiadł na ziemi i w zasadzie unieruchomił  statek?  Zanim jego ludzie dobiegli  to mógłby się obrócić  i podemolować trochę ten wraży statek Smile trochę bym to inaczej rozegrał  ale i tak wyglądało dobrze.

PLUS  dla krzyków postaci które obrywały.
MINUS dla krzyków postaci które obrywały.. czemu?  bo  ekipa atakująca i ekipa ochrony bazy musiałyby być na tym samym kanale na radiu.. a to oznacza że ekipa ochrony miała w nosie to że dwie osoby przygotowują się do włamu do reaktora, że rozcinają zamek itd aż do momentu wyłączenia reaktora  -  hehe
Pomijając fakt że chłopaki pewnie na jakimś komunikatorze gadali.. Smile ale i tak nie powinni słyszeć krzyków postaci do których strzelali - jakieś realizm powinien byc zachowany .
Ale i tak było fajnie - czekam na więcej.

I te widoczki  z lotu  ptaka .. ach... Red_heart
Odpowiedz
(04.03.2021, 18:32 UTC)MAGNUM354 napisał(a): MINUS dla krzyków postaci które obrywały.. czemu?  bo  ekipa atakująca i ekipa ochrony bazy musiałyby być na tym samym kanale na radiu.. a to oznacza że ekipa ochrony miała w nosie to że dwie osoby przygotowują się do włamu do reaktora, że rozcinają zamek itd aż do momentu wyłączenia reaktora  -  hehe
Pomijając fakt że chłopaki pewnie na jakimś komunikatorze gadali.. Smile  ale i tak nie powinni słyczeć  krzyków  postaci do których  strzelali - jakieś  realizm powinien byc zachowany .
Ale i tak było fajnie - czekam na więcej.

I te widoczki  z lotu  ptaka .. ach... Red_heart

Można by to wyjaśnić podsłuchem kanałów łączności Wink
Odpowiedz
Jasne... Smile
Ogólnie na ten moment i na to co pokazali - jestem na tak.
Odpowiedz