Przedstaw się
Szerokości.
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
(28.02.2021, 14:36 UTC)siwuch napisał(a): Szerokości.

Dzięki  Smile
Odpowiedz
Witam!

Ja jestem Dawid i latam z okolic Krakowa. Z ED miałem styczność już kilka lat temu jak mieszkałem sobie w Szkocji. Ot, dotarłem do mojej pierwszej Cobra MKIII, odkryłem kilka planet i zawiesiłem działalność. Czemu? Nie pamiętam.
Obecnie po półrocznym, ponownym wkręceniu się w Sci-Fi i odkopaniu się z większości gier singlowych wróciłem do Elita i mam plany zostać na długo. Powoli się rozkręcam i mam spore nastawienie na role play. Czekam cierpliwie na otwarcie rekrutacji mając co robić (galaktyka nie zmapuje się przecież sama).
Odpowiedz
Dzień dobry.

Mam na imię Kacper urodzony wrzesień 92r, jest to moja pierwsza styczność z ED więc wybaczcie jakby co Wink
Mieszkam w miejscowości Mrągowo, która znajduje się w województwie Warmińsko-Mazurskim (przepiękna miejscowość z jeziorem prawie w centrum, polecam na wakacje).

Tym co skłoniło mnie do przyjścia tutaj i rozpoczęcia przygody w ED to moje zamiłowanie do improwizowanych gier RPG typu Warhammer, Dark Heressy, Call of Ctuhlu. 

Pozdrawiam i do zobaczenia między gwiazdami.

Kacper
Odpowiedz
Shy Witajcie. Zacząłem nie dawno granie na Xboxie i trafiłem tutaj od Rootsrata Smile pozdrowiam cieplutko z chłodnej Gdyni
Odpowiedz
Jakiej tam chlodnej.. co wy byście zrobili jakby wrocily zimy sprzed 15 lat.. paraliż normalnie Smile
Odpowiedz
o zimach z lat 50-60 XX w nie wspomnę  Biggrin Sick [ To były zimy - teraz to tylko ciut ciut , tyci tyci - namiastka lub w ogóle ]  Angry Angry

Witamy
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Ahoj Cmdrs, Piotrek, 55 lat jeszcze do maja. Przez te lata zdążyłem uzyskać miano "człowieka orkiestry" czyli artysta od met. szlachetnych, gitarzysta i voc. akustyk inż dzwięku,dj i kpt.statku. Obecnie zajmuję się fot. wnętrz, siostrą zmarłego Taty, kotami i grą w Ellite Dangerous. Pozdrawiam wszystkich z ziemskiego Wrocławia
Odpowiedz
Mam do Wrocławia 40km,ale też pozdrawiam.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
Cześć Mad
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz