(20.02.2021, 21:19 UTC)josel666 napisał(a): Jak wygrać walki na pięści z czempionami.Mam siłę 15 łapy goryla modyfikacje legendarne,a padam na jeden strzał.Co robie nie tak?
Grałem na najtrudniejszym z silą 4 więc ci nie powiem co zrobić by nie padać na szczała, ale wiem jak ich pokonać. Sekret polega na tym by nie dać się trafić, jak to zrobić zapytasz?
-Weź przed walką tabletki na szybszą odnowę wytrzymałości.
-Używaj tylko ciężkich ciosów, wytrącają one przeciwnika z równowagi(animacja)
-Po zadanym ciocie zrób kilka kroków do tyłu, ciągłe ciosy zwłaszcza pod ścianą doprowadzą do przerwania animacji i odepchnięcia gracza.
-Dzięki tabletką po chwili powinna ci wrócić wytrzymałość do poziomu sprzed wyprowadzonego ciężkiego ciosu zanim jeszcze skończy się animacja wytrącenia z równowagi.
-Powtórz cios, co zaowocuje ponowną animacją wytrącenia.
-Jeśli przeciwnik się ogarnął to wycofaj się, przygotuj cios i daj mu podbiec, a następnie uderz go zanim on to zrobi.(z przyszykowanym ciosem będziesz szybszy)
-Nie spiesz się nie jest to szybka metoda.
-Ciężki cios nie wyprowadzi z równowagi czempiona znajdującego się na boisku kiedy ten wpadnie w szał, pozostaje tylko unik.
Wszystko to wymaga trochę skupienia by odpowiednio wyczuć animacje ale metoda nie da przeciwnikowi szans na zadanie ci ciosu... jeśli grałeś w Soulsy albo Monster Huntera to będzie to kaszka z mleczkiem