Przedstaw się
Witam wszystkich,

Jestem Damian, rocznik '84.
Mieszkam w Rumi, choć moje rodzinne miasto to Wejherowo. A i w Gdańsku mieszkałem przez kilka ładnych lat zanim poszedłem "na swoje".
Zawodowo praktycznie cały czas byłem związany z hazardem - głównie kasyna i zakłady bukmacherskie.
Pół roku temu postanowiłem się trochę przebranżowić i wszedłem w handel - zostałem doradcą klienta.
Choć kształciłem się w zupełnie innym kierunku - Informatyka/Fizyka Techniczna Wink

Jeśli chodzi o zainteresowania:
- w kategorii sportu głównie piłka nożna (lubię grać i oglądać Wink), a z żoną wycieczki rowerowe Smile
- w muzyce rock i heavy/power metal
- z kolei w kategorii wiedza wygrywa u mnie historia - łykam wszelkie czasopisma tematyczne, książki czy filmy/seriale dokumentalne
- zaś typowa rozrywka to gry komputerowe oraz nowoczesne gry planszowe

Jeśli chodzi o rozpoczęcie przygody z Elite, to rozpoczęła się niedawno.
Kiedyś zagrywałem się w grę pt. Freelancer, i długo nie było niczego podobnego.
Z tego co widzę Elite oferuje naprawdę fajny, ciekawy i przede wszystkim bardzo rozbudowany świat.

Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
No proszę - jeden z trójmiasta a drugi mieszka 2 km ode mnie Smile
Moi rodzice mieszkają w Rumi, a ja w Redzie Smile
Odpowiedz
Witam. Jestem Apox. Urodziłem się na przełomie zmian ustrojowych (rok 89). Mieszkam na Pałukach niedaleko Biskupina. Interesuję się technologią, nowinkami naukowymi, fantastyką naukową, filmem, grami, motocyklami. Wyuczony i związany zawodowo z budownictwem. Długo zwlekałem z grą w Elite i nadal jestem żółtodziobem. Odpychał mnie wysoki próg wejścia i brak polskiej lokalizacji. Jednak po paru sesjach z tłumaczem w ręku i wysłuchaniu połowy dostępnych poradników (świetna robota rootsrat) załapałem o co biega i nie żałuję, że spróbowałem. Powoli zmierzam w stronę HR 8444 z nadzieją, że ktoś pomoże mi wsiąknąć w ten świat, dlatego martwi mnie, że rekrutacja jest wstrzymana.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Na discord chyba można pogadać bez rekrutacji i umowić sie na wspolne latanie.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
nie chyba tylko napewno Smile
Odpowiedz
(14.01.2021, 23:59 UTC)MAGNUM354 napisał(a): nie chyba tylko napewno Smile

Bo ja jeszcze nie wchodziłem to zgadywalemSmile
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
(14.01.2021, 20:23 UTC)MAGNUM354 napisał(a): No proszę - jeden z trójmiasta a drugi mieszka 2 km ode mnie Smile

Ależ ten "wszechświat" mały Wink
To może kiedyś znajdzie się okazja do "integracji" Smile

Pozdrawiam.
Odpowiedz
(15.01.2021, 11:54 UTC)Drakkar84 napisał(a):
(14.01.2021, 20:23 UTC)MAGNUM354 napisał(a): No proszę - jeden z trójmiasta a drugi mieszka 2 km ode mnie Smile

Ależ ten "wszechświat" mały Wink
To może kiedyś znajdzie się okazja do "integracji" Smile

Pozdrawiam.

Odkąd wyrzucili Gruzina, to nie będzie nawet gdzie usiąść przy piwie w sprzyjających okolicznościach przyrody  Wink
Odpowiedz
oj tam coś wymyślimy Smile
Szumak - dopiero zajarzyłem - napisałeś: Małe Trójmiasto Smile)
to ty też z okolic do 8 km Smile
Odpowiedz
Cześć wszystkim!
Jako nowy tutaj wypada się przedstawić, co nie? Biggrin
Paweł, rocznik '98, aktualnie mieszkam w Krakowie gdzie studiuję a pochodzę z okolic Żywca. W wolnym czasie lubię sobie poćwiczyć, poczytać dobre książki i oczywiście pograć w jakąś spoko grę.
Na ED natknąłem się już jakiś czas temu a zacząłem grać jakoś miesiąc temu, wciągnęło mnie bardzo. A jak zobaczyłem że jest tutaj taka fajna społeczność polskich graczy to pomyślałem: "czemu by nie dołączyć?". Także pozdrawiam wszystkich Wink
CMDR Khefas
Odpowiedz