03.01.2021, 00:19 UTC
A mnie zastanawia jak możecie mieć inną grę.. czyżby producent wykonał rózne gry ? jedne bardziej zabugowane od innych ?
|
Cyberpunk 2077
|
|
03.01.2021, 00:19 UTC
A mnie zastanawia jak możecie mieć inną grę.. czyżby producent wykonał rózne gry ? jedne bardziej zabugowane od innych ?
03.01.2021, 00:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2021, 00:29 UTC przez josel666.)
(03.01.2021, 00:19 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A mnie zastanawia jak możecie mieć inną grę.. czyżby producent wykonał rózne gry ? jedne bardziej zabugowane od innych ?Nie wiem.Może mam pecha do gier.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie
03.01.2021, 16:18 UTC
(03.01.2021, 00:26 UTC)josel666 napisał(a):(03.01.2021, 00:19 UTC)MAGNUM354 napisał(a): A mnie zastanawia jak możecie mieć inną grę.. czyżby producent wykonał rózne gry ? jedne bardziej zabugowane od innych ?Nie wiem.Może mam pecha do gier. Gram na patchu 1.06 i nie licząc glitchy graficznych, nie mam jakiś większych problemów z grą. Wersja PC.
04.01.2021, 12:30 UTC
Ja chyba zepsułem tą misje sam bo zrobilem nie tak jak chciał producent.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
04.01.2021, 15:47 UTC
nie ma takiej opcji, ja tych wszystrkich psycho rozwalam ze strzelb, nawet nie próbuje ich ratować i do tej pory wszystkie 11 misji z 17 mam zaliczonych. Potem tylko wchodze na treren żeby zebrać dowody w postaci drzazg i zapisów rozmów i ewentualnie zadzwonić do ripperki.. żadnych problemów.
04.01.2021, 17:36 UTC
Można ją zbugować strzelając do przeciwników zanim się wejdzie na teren misji. Ja tak zrobiłem ... nie pomogło nic innego jak wgranie wcześniejszego savea :/
05.01.2021, 19:30 UTC
Jaki preferujecie styl rozgrywki?.Ja zainwestowałem w inteligencje i hakowanie.Te haki chyba nie zabijają(przegrzanie i zwarcie) bo są misje w których nie wolno zabijać(premia jest).Zresztą widać że jak leżą to się jeszcze ruszają.Tylko raz mi jeden spadł ze skały i już się nie
ruszał .
05.01.2021, 20:43 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.01.2021, 20:46 UTC przez MAGNUM354.)
zwykłych gangusów w losowych miejscach na mapie wycinam z daleka hackami
a potem podchodzę i kazdemu wale w łeb - ma to dwa plusy -jeden - na spokojnie zbieram loot w postaci sprzetu i broni który juz od dawna raczej sprzedaje - nie trafiłem juz dawno na coś mocniejszego od tego co mam po drugie - za kazdy strzał w łeb od 400 do nawet ponad 600 punktów dostaję - co bardzo szybko podnosi poziom doświadczenia i reputacji - co z kolei przekłada sie na punkty rozwoju ![]() Gra pozwala na jeszcze jeden w sumie bezsensowny trik. Jak wiecie w trakcie walki ( nawet jak akurat nikt do ciebie nie strzela ) nie da się zmienić broni. Zawsze przed wejsciem na jakiś teren gdzie przeciwników jest więcej i zapowiada się dłuższa zabawa, sprawdzam na co najbardziej są wraźliwi. Wystarczy przeskanować zwykłego zołnierza przed barem, halą itp. ( niestety cała reszta jest wrazliwa na tro samo - co jest dziwne w świecie który oferuje tyle róznych wsczepów i modyfikacji - pewnie dany gang idzie w jedną stronę ale to i tak głupota ). Ustawiam sobie hacki w odpowiedniej kolejności np. Przegrzanie > blokada motoryki > wypalenie synaps i do tego broń która zadaje takie same obrazenia czyli w tym przypadku termiczne Jako druga broń strzelba 12 strzałowa z tymi samymi obrażeniami. Wcześniej miałem taki rewolwer Baliena czy jakoś tak ale on był 4 strzałowy - fakt zadawał więcej obrażeń niż ta strzelba ale 12 strzałów robi swoje ![]() Czemu strzelba czy rewolwer bez tłumika? Jak wchodzisz do jakiegoś budynku pełnego gangusów to tam policji nie ma a z oderwaną ręką czy nogą oni szybko tracą chęć do walki. Przy okazji trafił ktoś na przeciwnika wrażliwego na trucizny, czy chemię ? Jeśli był taki to nie zauważyłem. Skupiam się na termicznych i elektrycznych obrażeniach. P.S. policja jest wrazliwa na wszystko po równo - można do nich walić z czego się chce
05.01.2021, 22:12 UTC
No i niezły numer można robić z kamerami.Hakujesz jakąś z ukrycia i wycinasz cały budynek nawet nie wchodząc na teren(o ile mają kamery).Co do broni to przypomina mi się sytuacja z wiedzmina 3.Tam co chwila trafiało się na jakiś legendarny miecz albo pancerz tak że po pewnym czasie człowiek nie wiedział co używać.Ja akurat wszystko wyprzedawałem.Zrobiłem sobie set szkoły gryfa bo mi akurat pasuje,a reszta do kupca albo do rozbiórki.
05.01.2021, 23:01 UTC
(05.01.2021, 19:30 UTC)josel666 napisał(a): Jaki preferujecie styl rozgrywki?.Ja zainwestowałem w inteligencje i hakowanie.Te haki chyba nie zabijają(przegrzanie i zwarcie) bo są misje w których nie wolno zabijać(premia jest).Zresztą widać że jak leżą to się jeszcze ruszają.Tylko raz mi jeden spadł ze skały i już się nie Ostrza modliszkowe i skradanie, haki tylko jako odwrócenie uwagi lub przejęcie kamer. Jeżeli kogoś od tyłu podejdę to obezwladniam bez zabijania, jeżeli mnie wykryją to rzeźnia
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|