Przedstaw się
Cześć

Radek z tej strony. Przyleciałem do was z Wawy . Jestem w tej grze noy i się dopiero ucze. Udało mi się kupić Cobre i troche zaczynam kopać.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć

Daniel rocznik '87 , drobny rzemieślnik spod Warszawy(Pracuje na Laserze CO2) oraz zagubiony intelektualista.  Biggrin
Uwielbiam symulatory Lotnicze (DCS rządzi) . Jeżeli chodzi o elitke to zakupiłem ją żeby wypróbować mojego Oculusa i "wpadłem bez reszty" , mam carierra oraz pare statków z chęcia oddam sie do dyspozycji dowództwu Hussarii.

O7
Odpowiedz
Witam,

Jam nowy, z Wałbrzycha, obecnie mieszkam we Wrocławiu. Rocznik 89'. Lubię gry strategiczne, wojenne, RPG. Robiłem długą przerwę w Elite, tak więc wróciłem do grania.
Wybaczycie że tak krótko napisałem. ;x
Odpowiedz
@Azoramath Witam kolegę ze zdolnego śląska. Fajnie że ktoś nowy z Wrocka xD
Odpowiedz
Witam Wszystkich Serdecznie!
Rocznik 80' zauroczony bezmiarem galaktyki zaoferowanym w Elite

Latam zaledwie od miesiąca. Mam nadzieję, że spotkam część z was online na platformie xbox. Troszkę się zmartwiłem, że mamy wpływ na losy galaktyki ale użytkownicy PC, PS4 i XBOX wspólnie nie mogą się spotkać w grze. Może kiedyś Frontier to umożiwi.

Niebawem zasiądę za sterami Corvetty, gram na razie padem ale rozważam zakup Hotasa dla xbox

Tymczasem do napisania.
Odpowiedz
Witam, tu LordGryf Rocznik 95', samozwańczy admirał z samego serca podlasia i kompetentny dowódca okrętów liniowych (które wykorzystują salwy burtowe i których w elicie nie ma). Fan strategi, oper kosmicznych oraz larpowiec
Odpowiedz
A więc może również się  przedstawię. Z tej strony Jacek rocznik 91' . Mieszkam w pobliżu Białegostoku w miejscowości Michałowo. Zainteresowania militaria, gry (wszelkiego rodzaju), muzyka, mitologia (grecka, egipska, nordycka i polska). 

Do zobaczenia gdzieś... tam... w przestrzeni.
Odpowiedz
Cześć.
Mam na imię Krystian,roczniki 75.
Mam nadzieję,że będziemy się dobrze wspólnie bawić.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Hej wszystkim

Nazywam się Michał, rocznik 83.
Dopiero zacząłem przygodę z elite dangerous i jeszcze nie za bardzo wiem z czym się to je Smile
Jeśli czas pozwoli postaram się trochę wgyźć w grę.
Zainteresowania to książki wszelakie i łucznictwo, weszło niestety ograniczone przez małą ilość czasu.
Odpowiedz
Cześć,

mam na imię Grzegorz. Urodziłem się i mieszkam w królewskim mieście Gniezno. Rocznik '73. Pracuję na stanowisku urzędniczym i stąd mój nick: atramenciorz, który w gwarze wielkopolskiej oznacza urzędnika Wink. W wolnych chwilach nałogowo czytam książki, choć jakiś czas temu złapałem bakcyla gier komputerowych. ED kupiłem już kilka miesięcy temu, ale dopiero teraz ją odpaliłem.

Pozdrawiam O7
Odpowiedz