Przedstaw się
Witam czlonkow Husarii
Na imie mam Łukasz pochdze i mieszkam z niewielkiej miejscowosci na podlasiu Łapy. Pracuje jako zbrojarz przy budowie bloków mieszkalnych.
Zaineresowania to gry komputerowe, gry planszowe. Elitka coraz bardziej mi sie podoba i cieszesie na mysl o graniu z rodakami
Pozdrawiam
CMDR GARNIZEL
Odpowiedz
Dobry,
To tak krótko, rocznik '85, mieszkam w Warszawie, pracuje w administracji publicznej. Gierkę wyrwałem na Epicu (chociaż był plan zakupu wcześniej) i od tamtego czasu katuję dzień w dzień. Dalej jestem zielony może nie jak szczypiorek, bliżej mi do cebuli Biggrin ale stronki typu eddb, coriolis i poradniki trochę pomagają.
Odpowiedz
Greetings Commanders!
Kapitan Polok z tej strony, galaktyczny wojownik stawiający swoje pierwsze kroki od dnia kiedy ED był za darmo do odebrania na Epic Game Store.
Ze względów osobistych pozostanę anonimowy lecz nie stoi nic na przeszkodzie aby w przyszłości poznać się lepiej!
Odpowiedz
Cześć wszystkim,
Mam na imię Konrad, rocznik 87'. Pochodzę z Wrocławia. a obecnie przerzucam kartony na wyspach brytyjskich.
Podobnie jak poprzednik Elite dorwałem na Epic Game więc w grze dopiero raczkuję Smile
Interesuję się grami (bo jakżeby inaczej), polską literaturą fantastyczną i astrofizyką.
Odpowiedz
Miło mi wszystkich poznać!
Przyleciałem do Was z Ostrowa Wlkp. rocznik 85 jak w nicku ;-) Mam nadzieję, że znajdę u Was dużo frajdy z gry.

Do zobaczenie w Kosmosie ... i na tym forum
Odpowiedz
(15.12.2020, 19:41 UTC)neder_85 napisał(a): Miło mi wszystkich poznać!
Przyleciałem do Was z Ostrowa Wlkp. rocznik 85 jak w nicku ;-) Mam nadzieję, że znajdę u Was dużo frajdy z gry.

Do zobaczenie w Kosmosie ... i na tym forum

Zacny rocznik. Witaj :-)
Odpowiedz
Ahoj komandorzy !

Ja świeżak całkowity CMD ShreQ alias Bartek z Krakowa latek 43 ( 1977) pragnie powitać brać Elitową i podziękować za stworzenie tego forum i możliwość dołączenia do grona forumowiczy a może i także dołożenia sobie skrzydeł literowych - dodatkowych - w moich statkach Smile  Moja przygoda dopiero się zaczyna, ledwo opuściłem bawialnię DOMI z sidewinderem i Haulerem i groszami kredytami w kieszeni i poszukuję domu :Smile A pingwin w awatarze bo będę grał na Pingwiniastym systemie czyli Linux'ie jeżeli ruszy a jak nie to winda niestety :Smile Gorąco   pozdrawiam
Odpowiedz
(16.12.2020, 14:07 UTC)ShreQ napisał(a): Ahoj komandorzy !

Ja świeżak całkowity CMD ShreQ alias Bartek z Krakowa latek 43 ( 1977) pragnie powitać brać Elitową i podziękować za stworzenie tego forum i możliwość dołączenia do grona forumowiczy a może i także dołożenia sobie skrzydeł literowych - dodatkowych - w moich statkach Smile  Moja przygoda dopiero się zaczyna, ledwo opuściłem bawialnię DOMI z sidewinderem i Haulerem i groszami kredytami w kieszeni i poszukuję domu :Smile A pingwin w awatarze bo będę grał na Pingwiniastym systemie czyli Linux'ie jeżeli ruszy a jak nie to winda niestety :Smile Gorąco   pozdrawiam

No i w końcu ktoś z Miasta Królów Polskich i krainie smogu wawelskiego Wink . Witam w Sucharii Smile
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Odpowiedz
Gdzie ?
Odpowiedz
Smile 
Cześć wszystkim,

Mam na imię Jarek, rocznik '86. Na co dzień pracuję w handlu. Przylatuje do was z Warszawy.  Uwielbiam gry MMO i space simy ale dobrą strategią lub strzelanką też nie pogardzę. Wiele lat swojego żywota spędziłem w EVE Online na początku jako freelancer później członek korpo w jednym z większych ally w grze. Jako, że większość swojego prywatnego czasu poświęcałem ku chwale "sojuszu" uznałem, że jednak to nie jest dla mnie ale to już inna historia. 
Obecnie moje największe zabijacze czasu to WOW i powoli ED ze względu na zbliżającą się Odyseję  Biggrin
W grach cenie sobie swobodę i miłe towarzystwo.

Pozdrawiam o7
Odpowiedz