Liczba postów: 42
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Torvan
.png) .png) .png)
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Pewnie gra ich przerosla i odinstalowali  zero zaparcia,zamiast poszukac troche informacji na necie
Reputacja:
2
Platforma:
.png) .png) .png)
No albo stamtąd wylecieli, trochę czasu przecież minęło
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Plebix 007
Witam, czas na wylot skończył mi się już kilka razy wcześniej i sam wylatywałem, za co musiałem płacić mandat, postanowiłem zostać i czapa. Misje anuluję, pozostaje tylko pytanie: opłaty frycowe muszę uiścić tam gdzie misje brałem, czy w stacjach docelowych?
Reputacja:
2
Platforma:
.png) .png) .png)
Mandaty spłacasz tam gdzie jest ta frakcja od której brałeś misje, czyli w systemach startowych w sumie wszędzie, lub w Interstellar Factors, tylko tam płacisz więcej, ale nie musisz szukać tej frakcji która ci mandat wystawiła.
Liczba postów: 8
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Plebix 007
Przeleciałem wszystkie swoje szlaki ze 3 razy po anulowaniu misji i nic, nawet reputacja mi nie spadła.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
Przy zwykłych misjach po anulowaniu ich na pewno spada, podejrzewam że masz tam tak małe wpływy że spadły niezauważalnie, albo - podobnie jak w misjach wingowych - nie zacząłeś ich robić wogule więc nie mogli cię ukarać.
Tak to działa na pewno przy misjach wingowych, zgaduję tylko że przy zwykłych jest podobnie. Bo jeśli już zaczniesz misję wykonywać i ją anulujesz to nawet karę możesz zapłacić.. Aczkolwiek dawno nie wziąłem misji której nie jestem w stanie wykonać
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: josel666
Mam pytanko.Jak robicie misje dla frakcji to latacie w "open".Bo mam uraz do tego trybu gry po tym jak straciłem 100mln(nie odpaliłem działki piratowi,to był inny gracz,nie bot).
Liczba postów: 364
Liczba wątków: 20
Reputacja:
54
Platforma:
CMDR: -
RSI Handle: Banson
.png)
(14.12.2020, 12:22 UTC)josel666 napisał(a): Mam pytanko.Jak robicie misje dla frakcji to latacie w "open".Bo mam uraz do tego trybu gry po tym jak straciłem 100mln(nie odpaliłem działki piratowi,to był inny gracz,nie bot).
To nie ma znaczenia. Możesz grać w solo lub na grupie prywatnej. Działa tak samo.
Reputacja:
186
Platforma:
.png) .png) .png)
14.12.2020, 18:02 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2020, 18:11 UTC przez MAGNUM354.)
Tylko po to się przystępuje do grupy ludzi, żeby z nimi latać razem/wspólnie a nie solo
Straciłeś 100 M ?
Ja kupiłem całego Cuttera painitu 794 tony - z lotniskowca Ganzuriego, nie mogłem sprzedać więc wróciłem na lotniskowiec i przy lądowaniu się wybuchłem 
nie pamiętam - ale coś ponad 400 M pufło - wykupiłem statek i leciałem dalej.
Jeśli handlujesz, to takie rzeczy wpisujesz w koszta.
W prywatnej grupie latam tylko do inżymierów ( ze względu na gankerów ) oraz na eksplorację ( obecnie ) - żeby robić fotki w wysokiej rozdzielczości.
Dodatkowo - wszystkie moje statki górnicze , handlowe oraz eksploracyjne nawet tarcz nie mają zamontowanych. A sorry - Phantom ma tarcze 3d takie chroniące przed puknięciem podczas powrotu na stację z eksploracji - w chwili obecnej są wyłączone dla oszczędzania energii
P.S. a w zasadzie to mam te tarcze tylko dlatego że się zmieściły, a nie miałem czego więcej zamontować na statku
|