Battletech
Gorąca wiadomość!
Panowie jest promocja na Battletecha na STEAM.
Podstawka przeceniona na 66%, a oba dodatki przecenione o połowę.

https://store.steampowered.com/app/637090
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
Od siebie dodam, że podstawkę i dwa dodatki z poprzedniego HBM taniej można kupić na bazarze Łowców:
https://bazar.lowcygier.pl/?type=&platfo...er-page=25
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Ja zakupiłem wczoraj podstawke i źałuje,źe nie kupiłem wersji all dlc(promocja jest)bo nie byłem przekonany do tej gry choc gralem w wersje papierową i gram w mwo.Teraz bede musiał przepłacać bo osobno dodatki są droźsze.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
(30.11.2020, 11:34 UTC)josel666 napisał(a): Ja zakupiłem wczoraj podstawke i źałuje,źe nie kupiłem wersji all dlc(promocja jest)bo nie byłem przekonany do tej gry choc gralem w wersje papierową i gram w mwo.Teraz bede musiał przepłacać bo osobno dodatki są droźsze.

no przeciez mam cały gameplay z Battletech mogłes pytać to bym ci doradził
Odpowiedz
(30.11.2020, 13:35 UTC)kris750PL napisał(a): no przeciez mam cały gameplay z Battletech mogłes pytać to bym ci doradził

SpaceEmpiria? Ja oglądałem twoje gamplaye te z elity teź tylko nie wiedzialem,źe jesteś na forum Nie planowałem zakupu battletecha.Tak jakos wyszlo bo promocja byla.Gram tryb kariera iron men i
czuje,źe dziś moja kariera sie zakonczy bo łatwo nie ma choć gram na normalnym poziomie.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Odpowiedz
tak no przeciez, battletech to dobrze ze od kariery zacząłeś - flashpoint zrób później mechy są super do tego jest też sporo książek po angielsku i niemiecku - o ile cała historia mechów cię wciągnie to też można ją sobie potem rozszerzyć o jakieś opowiadania
Odpowiedz
(30.11.2020, 16:10 UTC)kris750PL napisał(a): tak no przeciez, battletech to dobrze ze od kariery zacząłeś - flashpoint zrób później mechy są super do tego jest też sporo książek po angielsku i niemiecku - o ile cała historia mechów cię wciągnie to też można ją sobie potem rozszerzyć o jakieś opowiadania

Historia wciągneła mnie dawno temu.Zaczynałem od wersji pudełkowej ktorą posiadam do dzisiaj potem mechwarrior 2 na ps1 i MWO na pc.Grałem nawet w klanie grunwald,ale wyleciałem za brak aktywności.Wiesz jak to jest.Co chwile wychodzi coś nowego i brak czasu na ogranie wszystkiego.Obecnie ogrywam wiedzmina 3 i battletecha(od wczoraj)
PS.Polecam x-com i mordheim jak jeszcze nie grałeś.

Odpowiedz
x-com to klasyka, grałem grałem oczywiście, aczkolwiek BattleTech cenię o wiele wyżej m.in za większą możliwość taktycznego podejścia do rozgrywki - a na dodatek w grze masz sporo dialogów na statku i cała jest opowiedziana oczami bohaterów - pozwala to wczuć się w kampanię i misje. Konfiguracja mechów to też temat sam w sobie.
Odpowiedz
(30.11.2020, 17:44 UTC)josel666 napisał(a): (...)neła mnie dawno temu.Zaczynałem od wersji pudełkowej ktorą posiadam do dzisiaj potem mechwarrior 2 na ps1 i MWO na pc.Grałem nawet w klanie grunwald,ale wyleciałem za brak aktywności(...)

Hmm... Grunwald, powiadasz...

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(30.11.2020, 19:26 UTC)ShiMan napisał(a):
(30.11.2020, 17:44 UTC)josel666 napisał(a): Grałem nawet w klanie grunwald,ale wyleciałem za brak aktywności(...)

Hmm... Grunwald, powiadasz...

Miałem takiego samego nicka jak w elite,być może ktoś z tego forum też sie tam przewinął.Może nawet wspólnie graliśmy.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości