Przedstaw się
Cześć
Tomek rocznik 76, zawodowo project manager. Pracuję w Warszawie (teraz zdalnie), ale mieszkam sobie na wsi koło Mińska Mazowieckiego. W życiu prywatnym mam zaszczyt być prezydentem Klubu Motocyklowego CKM BOANERGES POLAND, jeżdżę na FJR 1300. Uwielbiam strategię i RPG (PC oraz planszówki). Swego czasu ganiałem po lesie najpierw z paintball'em a później ASG (ale to już okazyjnie).
Moje początki z Elite to 2 na amidze Smile, ale wtedy nie zajarzyło. A teraz dzięki Epicowi zanim dodałem, to poczytałem sobie najpierw co to jest i oświeciło mnie Smile
Zainstalowałem, przeszedłem samouczek, a później to już tylko ponad 20 odcinków Poradnika Totalnego na YT jakieś gameplaye no i ... nie mogę odejść od kompa, bo mnie wciągnęło Smile
Zobaczyłem, że ta gra ma polską społeczność, więc postanowiłem nie latać tak by latać, więc postanowiłem lecieć w kierunku HR 8444, bo lubię wspomagać swoich.
W odstawkę musiało pójść Factorio i Anno 1800 Wink
Odpowiedz
Witam
Mam na imię Jarek, rocznik '73, podlaskie, Polska. Gram głównie w strategie, ale od czasu do czasu lubię sobie zrobić przerwę na coś innego. W Elite od wczoraj, mam już przegrane 4h i czuję, że będzie się działo. O 2 zmusiłem się aby wyłączyć grę bo do roboty na 7. Jeszcze wszystko do ogarnięcia, lecę na oślep, ale ogrom świata jest fascynujący. Z pewnością odwiedzę systemy Husarii, ale kiedy to będzie trudno powiedzieć. Powoli przestawiam system liczenia na skalę kosmiczną Smile Z drugiej strony co mnie powstrzymuje, zamontuje system do tankowania, wyznaczę trasę i w drogę. Tak że do zobaczenie, kiedyś, gdzieś w kosmosie.
Odpowiedz
Witamy wszystkich nowych na pokladzie i zyczymy powodzenia w kosmosie.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Tylko najpierw zarobcie na wiekszy statek nie leccie tym podstawowym w gleboki kosmosSmile
Przy zarobieniu mozemy pomóc zapraszamy na discorda.
Odpowiedz
Witam Wink

Chciałbym napisać  kilka słow o sobie  
Mam na imię Łukasz, rocznik 85 mieszkam w okolicach Lublina. Na codzień jestem  elektrykiem-automatykiem. Przez co niestety mam bardzo ograniczony czas na realizowanie moich pasij wiec odrazu na samym początku powiem że nie zawsze mogę być dostepny  dla potrzeb tego forum i gry Elite ale postaram się w miarę możliwości w nich uczestniczyć i pomoc w ich rozwoju.
 Od najmłodszych lat  Interesuję się tematyką sci-fi ,  grami komputerowymi,  po za tym gram również na gitarze basowej, oraz jestem fanatykiem wędkarstwa  Biggrin .
Pozdrawiam i dziękuję za przyjęcie
Odpowiedz
Imię: Karol.
Rocznik '81.
Miejsce zamieszkania: woj.Lubelskie,miasto Zamość.
Zainteresowania: Wędkarstwo,muzyka i gry komputerowe.

Odkąd słucham Galnet radio i dołączyłem do Husarii, Elite nabrało nowego wymiaru.

Pozdrawiam wszystkich.
Cmdr TADEK+007
Smile
Odpowiedz
Hej, Mam na imię Kaj rocznik 88
W ED stawiam pierwsze kroki jeszcze nie wiem na czym się skupię w przyszłości.
Na razie dobrze się bawię i mam nadzieję że zostanę przyjęty do husarii ;-)
Odpowiedz
Witam.

Od 77 roku zawsze jakos ciągnęło mnie do kosmosu. Czy to Freelancer, czy EVE online. Nie ukrywam że dzięki Epic dołączyłem do ED.  Mieszkam sobie w Bartoszycach, najdalszy na północ powiat PL.
Odpowiedz
Grzesiek rocznik 76
We Frontiera bawiłem się jeszcze na Amidze. Mam nadzieję, że zabawa w ED będzie jeszcze lepsza.
Pozdrawiam
Odpowiedz
bedzie, szczególnie z nami na discordzie Smile
Odpowiedz