25.11.2020, 17:09 UTC
|
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
|
|
25.11.2020, 17:19 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2020, 17:30 UTC przez Karinka.)
Thx. Więc na razie latam z dwoma.
Będę dzisiaj upierdliwy- czy jest jakiś sposób, by uniemożliwić celowi ucieczkę w nadprzestrzeń? Pytam, bo już mi dzisiaj kilku uciekło delikwentów. Uciekają, skanuję wake'a, dopadam ich i znowu uciekają kilka razy >>> aż nie mogę ich więcej znaleźć. Oni tak mogą uciekać w nieskończoność czy ile im paliwa starczy? Wiem, że jest jakiś tam u inżynierów moduł blokujący napęd FSD, ale coś bardziej realnego?
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."
25.11.2020, 17:38 UTC
25.11.2020, 17:46 UTC
Dziękuję. Zacny pomysł
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."
25.11.2020, 17:52 UTC
Rakiety z eksperymentalnym efektem FSD Interrupt
Lub Containment Missile dostępne tylko u PP Yuriego Groma
25.11.2020, 17:55 UTC
Czyli inżynierka. Yuri odpoada, bo robię dla Chińczyka
25.11.2020, 19:47 UTC
Kupując sprzęt do swojej Cobry, zauważyłem że największą liczbę "tieru?"(pierwsza kolumna z cyframi i kropkami) jaką sklep mi oferuje to "4". Czy mając potężniejszy statek sklep zaoferuje mi sprzęt z wyższymi cyframi w tej kolumnie?
25.11.2020, 20:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2020, 20:09 UTC przez Karinka.)
Tak.
Liczba ta oznacza rozmiar modułu. Inne statki mogą mieć sloty z większą cyfrą (ilością kropek). Oczywiście pod warunkiem, że taki rozmiar będzie akurat dostępny na danej stacji. Leć do systemu Ix >>> tam jest wszystko i możesz kupić z 15% zniżką jeśli współpracujesz z Chinolem.
25.11.2020, 22:20 UTC
Spróbuję coś pokombinować z tymi ustawieniami bo wiem,że mój brat ma np. zablokowane na 60fps,ale wzrokowo fajnie wygląda ta duża ilość fps na liczniku klatek.
Dzięki za porady.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.
Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Elite Dangerous w VR | Jaromaz | 21 | 942 |
15.11.2025, 08:12 UTC Ostatni post: Jaromaz |
| Za co lubię Elite | Kyokushin | 11 | 3,818 |
27.09.2025, 20:30 UTC Ostatni post: Jaromaz |
|
|
|
ELITE NA GOG - mega ważna akcja!!! | Mathias Shallowgrave | 11 | 1,426 |
22.08.2025, 05:10 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
| Wiesz, że za dużo grasz w Elite, jeśli... | Mathias Shallowgrave | 130 | 35,289 |
21.08.2025, 17:55 UTC Ostatni post: bahasso |
|
| Informacja ogólna na temat statków zdolnych do efektywnego wykorzystania FSD SCO. | martin sinclair | 1 | 1,002 |
14.07.2024, 09:36 UTC Ostatni post: NietoKT |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 301059.jpg]](https://inara.cz/data/sig/301/301059.jpg)
celować w moduł fsd lub power plant
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: 85280.jpg]](https://inara.cz/data/sig/85/85280.jpg)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)