Potrzebuje pomocy w górnictwie
Hej wszystkim
Potrzebuję pomocy związane z górnictwem 
Problem jest taki że jak znajdę asteroidę taką świecącą pokazaną przez pulse wave analyser wystrzeliwuje do niego proba przez prospector i pokaże mi złoża podpowierzchniowe i jak zmienię na strzelanie z działka do ich wydobywania to przy strzale wystrzeliwuje też proba więc jak wydobywac nie wysyłając probów
Odpowiedz
Zmienić ustawienia w fire group. Pewnie masz "strzelanie" i limpeta przypisane pod ten sam przycisk
Odpowiedz
Zobacze ale czy niepowinno byc ze limpeta wysylam gdy jestem w mod analizy a broni uzywam w combat? Bo niewiem nawet gdzie go przypisac gram na padzie i wszystko pozajmowane hehe ?

(04.11.2020, 19:51 UTC)pz1124 napisał(a): Zmienić ustawienia w fire group. Pewnie masz "strzelanie" i limpeta przypisane pod ten sam przycisk

Gdzie znajde fire group nie nie widze czegos takiego w controls ?

Okej temat rozwiązany fire group ustawiasz w prawym panelu w grze dzięki wielkie na kierowałeś mnie na rozwiązanie problemu
Odpowiedz
A te pociski do rozbijania asteroid masz ?
Może masz miejsca w ktorych nalezy je wystrzelić zeby rozbic asteroide.
Odpowiedz
(04.11.2020, 21:18 UTC)CMDR Quzuru napisał(a): A te pociski do rozbijania asteroid masz ?
Może masz miejsca w ktorych nalezy je wystrzelić zeby rozbic asteroide
Już sobie poradziłem to były minerały pod powierzchnią tyle że chodziło mi o to że strzelam limpetem razem z bronia do ich wydobycia i jak kopalem tracilem limpety ale już posortowałem w fire group skanery i włączam te ktore chce uzywac bardzo podoba mi sie to rozwiazanie ?
Odpowiedz
Jak chcesz porządnie zarobić na kopaniu to painite i lasery? deep core mining to fajna zabawa ale za wolno to idzie
Odpowiedz
Pogladaj i poczytaj poradniki na temat elite. Każdy z nas tez przechodził przez ten etap Smile trochę info jest do ogarnięcia na samym początku

https://m.youtube.com/playlist?list=PLOq...uRtoWBFrCh
tu masz link np do poradnika naszego Hetmana.
[Obrazek: 196481.jpg]
Odpowiedz
Dodatkowo co jakiś czas ktoś organizuje wspólne kopanie więc myślę że z pewnością jak będziesz chciał to ktoś cię przygarnie pod skrzydła Smile
[Obrazek: SvUXKFn.png]   [Obrazek: 196375.jpg]
Odpowiedz