Przedstaw się
coś bym napisał o graniu w tą gre bez klawiatury , ale jeszcze bana dostanę Smile
a na serio - mamy takzę dwie grupy konsolowe - PS i X box - napewno znajdziesz wsparcie z ich strony. Zpraszamy gorąco na naszego discorda ( informacje znajdziesz na forum )
Odpowiedz
Cześć, dołączyłem dzisiaj do TWH. Na imię mam Andrzej, lat 29, zawód programista. Do elitki wiele podejść już miałem, mam nadzieję, że tym razem, będąc częścią większej całości, zostanę na dłużej Smile
Odpowiedz
Hej,

Nazywam się Dominika, mam 24 lata. Zdaję sobie sprawę iż jestem jedną z młodszych osób w TWH (o ile nie najmłodszą haha Biggrin), jednak mam nadzieję, że będzie nam sie dobrze wspólnie grać. W ED jestem nową osobą, miałam także kilka podejść do gry, jednak myślę, że w końcu się uda zaklimatyzować.

Nie mogę się doczekać wspólnych lotów i zabawy Smile
Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na swiecie ma swoją cenę.
To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne.
Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

[Obrazek: hIkSvET.png]
Odpowiedz
Witajce Commanders Wink

Nazywam się Arkadiusz rocznik 77 , zaczynam przygode z Elite

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć wszystkim.

Mam na imię Marcin, rocznik'77, mieszkam w UK. Specjalizuję się w kompozytach- do niedawna budowałem samolociki, teraz- wyścigówki (i jeszcze mi za to płacą) Biggrin Pasjonuję się wszystkim po trochu(od ASG, do RPG Smile , najbardziej w życiu kocham latać (przede wszystkim szybownictwo, ale nie tylko) a jak mam czas(czyli nieczęsto) siadam do dobrej książki lub do kompa. 

Teraz o moich kontaktach z wytworami Davida Brabena: Mój pierwszy z nich to Elite dawno, dawno temu. Potem- najwspanialszy Frontier, dalej- First Encounters, no i oczywiście- ED. Po drodze jeszcze jakieś klony Frontiera (Pioneer, Oolite). 

Gram na PC, używam HOTAS, na VR jakoś nie mogę się zdecydować. Coś pominąłem? Jeśli tak, to dajcie znać.
Odpowiedz
Cześć,

Nazywam się Kamil, rocznik '00. Dopiero zaczynam przygodę z Elite, ale liczę na to, że będzie to długa i ciekawa przygoda! Smile
Poza graniem jestem studentem, a zamiłowania to programowanie, gra na gitarze i w sumie również śpiewanie. Lubię też popływać, chociaż częściej pilnuję innych pływających. Biggrin
Odpowiedz
niedługo wchodzi mozliwosć azenia na nogach na wybranych planetach - tzw. Space Legs - bedzie co robić napewno, szczególnie dla nowych graczy w ED Smile
Odpowiedz
Witam,
po kilku latach powrót do Elite i Winged Hussars.
Pamietam z dawnych lat super atmosferę.
Lata mijają a Elite nadal wciąga.
Odpowiedz
Czołem, Patryk, rocznik 81, wracam po niemal dwuletniej przerwie od Elite spowodowanej przyjściem na świat pierwszego potomka.
Wtedy latałem samotnie (choć zwykle w Open Play), teraz w pandemii brakuje mi kontaktu z ludźmi, więc pomyślałem, że może tutaj. Jako introwertyk (czasami nawet skrajny) nie wiem, czy się tutaj odnajdę, ale spróbuję.
Odpowiedz
Witam
Rocznik 83, stary wyjadacz Elite II (FRONTIER) jeszcze z czasów Amigi (lata dziewięćdziesiąte).

Jestem samcem, a mój nick jest taki  bo żona kupiła mi grę i utworzyła konto na początku sama i już nie zmieniałem Cool 

W Elite Dangerous bawię się od ok. tygodnia. "Boję się", że zamieni się to w miesiące i lata dlatego postanowiłem przystąpić do Husarii.

Pozdro

PS
Jeszcze mnie nie przyjeliście? Gra mówi "Join the squadron" Sad
"To be ELITE...A dizzying prospect. And a nerve-racking one, with all that it implies of not just fighting off free-booters, but of spending time as a bounty hunter, delibrately hyperspacing into dangerous planetary systems and waiting for the pirates to come to you; LOOKING for trouble, in other words, boosing your combat status to the maximum by advertising yourself to killers, and outgunning them."

[Obrazek: 301059.jpg]

Odpowiedz