Przedstaw się
czasy aspa już mineły - obejrzyj sobie Krait Phantom. I lepsza funkcjnalnośc, i zasięg skoku.
Co ciekawe - nadal na topie jest Python - można go zrobić pod wszystko a w wersji handlowej upakujesz mu ponad 250 ton towaru - no i najważniejsze moze lądować na małych stacjach. Każdy husarz ma z reguły po dwie - trzy sztuki tego statku.
HKL z inżymierami tez pomaga Smile
Odpowiedz
Dziękuję za cenne rady, ale żeby nie zaśmiecać tego wątku ośmielę się założyć nowy w Stoczni i tam kontynuować tą ciekawą dyskusję. Nie chcę podpaść za łamanie regulaminu forum już przy powitaniu.  Smile
Odpowiedz
(20.08.2020, 20:14 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a z tym ciułaniewm grosza na lepszy statek, to nie przesadzaj, mamy na miejscu takie wewnętrzne skrzydło specjalne które pomaga się rozkręcić  - i nie tylko Smile
Dołącz do naszego discorda  i pytaj kogokolwiek na dowolnym kanale głosowym - ktoś cię pokieruje dalej.

Możliwe że skorzystam, ale mam taką przypadłość, że lubię powoli, a samemu przy okazji ogarniając jeszcze bardziej grę Wink
Odpowiedz
Wink 
Witam. Tomek z Wrocławia. Gram na PS4. Z racji wieku powinienem pamiętać jeszcze 87' Elite ale pierwszy raz zagrałem dopiero we Frontier. Gra mi się podobała więc z przyjemnością wracam do tej serii. Poza tym będąc dzieckiem marzyłem aby zostać kosmonautą co niestety mi nie wyszło. Za to moja małżonka bywa niezłą kosmitką i to mi póki co wystarcza.  Biggrin   W nowym Elite jestem oczywiście na samym początku nowej galaktycznej przygody więc póki co więcej czasu spędzam oglądając poradnik totalny niż w kosmosie ale powoli się rozkręcam. Do zobaczenia wśród gwiazd!  Wink
Odpowiedz
Siemka wszystkim. Paweł, rocznik 1982. Gram na PS4. Weteran konsolowy i kolekcjoner wszelkiej maści konsol i edycji kolekcjonerskich. Konsolowy świr spod znaku Playstation. Głównie Destiny 2 (przegrane ponad 2 tysiące godzin) ale Elite jest dla mnie mega odskocznią od innych gier. Powoli czuje że zaczynam łapać bakcyla. A wszystko oczywiście przez Poradnik Totalny (by Mathias Shallowgrave) na który trafiłem zupełnie przypadkiem i obejrzałem go praktycznie jednym tchem.
Odpowiedz
Smile 
Hey! Jak to szło? Młody, przystojny, kupa kasy... wait... nie to forum  Biggrin No dobra trochę bardziej na poważnie, 35 wiosenek pykło więc już nie taki młody, choć i nie stary   Rolleyes Dawno, dawno temu spędziłem wiele godzin przy Frontierze, jeszcze na Amidze, to był sprzęt!!! W tamtych latach godzinami wpatrywałem się w nocne niebo błądząc marzeniami dziecka wśród gwiazd, Frontier oferował namiastkę realizacji tych marzeń. W pewnym czasie wpadł do głowy pomysł: a może znów polatać wśród gwiazd? Pierwszy wybór padł na EVE i ta gra wybijała mi ten pomysł z głowy na dłuższą chwilę. Teraz przyszedł czas na kolejną odsłonę Elite i to jest! Obecna Elite przywodzi mi na myśl wspomnie wielu godzin dobrej zabawy jakie spędziłem w Frontierze, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Pozdrawiam.
Odpowiedz
(11.09.2020, 10:13 UTC)Dachow napisał(a): Hey! ... No dobra trochę bardziej na poważnie, 35 wiosenek pykło więc już nie taki młody, choć i nie stary   Rolleyes Dawno, dawno temu spędziłem wiele godzin przy Frontierze, jeszcze na Amidze, to był sprzęt!!! W tamtych latach godzinami wpatrywałem się w nocne niebo błądząc marzeniami dziecka wśród gwiazd, Frontier oferował namiastkę realizacji tych marzeń. ...Teraz przyszedł czas na kolejną odsłonę Elite i to jest! Obecna Elite przywodzi mi na myśl wspomnie wielu godzin dobrej zabawy jakie spędziłem w Frontierze, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Pozdrawiam.

Elite wciąga i to baaardzo. Sam nie wiem kiedy a mam już wylatane tyle godzin że ho ho ho. Też zaczynałem na Amidze z Frontierem na jednej dyskietce. Teraz masz o wiele wiele więcej możliwości. Mi też pykło 35 wiosenek Smile Witamy
Odpowiedz
Witam wszystkich! Jestem totalnie nowy w ED, dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu takiego cuda. Póki co obczajam możliwości, więc totalnie nie wiem w jaki kierunku chcę podążać. Najważniejsza dobra zabawa. A gierka - kosmos! Przydałoby się jedynie jakieś towarzychoWink Pozdrawiam wszystkich!
Odpowiedz
Witamy, jak już nas znalazłeś, to teraz wejdz jeszcze na naszego discorda żebysmy mieli jakas komunikację głosową- to sie przydaje.
dużo się dowiesz podczas samych rozmów z ludzmi, a i oferujemy rózne dziłalności tak jakby wewnątrz naszej grupy Smile
na discordzie masz kilka dostepnych kanałów głosowych- polecamy na początek Bar i Doki
Odpowiedz
(12.09.2020, 14:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Witamy, jak już nas znalazłeś, to teraz wejdz jeszcze na naszego discorda żebysmy mieli jakas komunikację głosową- to sie przydaje.
dużo się dowiesz podczas samych rozmów z ludzmi, a i oferujemy rózne dziłalności tak jakby wewnątrz naszej grupy Smile
na discordzie masz kilka dostepnych kanałów głosowych- polecamy na początek Bar i  Doki

Dzięki. Na pewno skorzystamSmile Do usłyszenia wkrótce Biggrin
Odpowiedz