Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
OHO, następni piloci potrzebujący pomocy , milutko  Godfryd - szacun za to ze od razu do nas lecisz a nie dorabiasz się Anacondy w bezpiecznych systemach - jeśli potrzebujesz asysty w przelocie do naszych systemów to pisz, tu albo na PW.
Panowie obowiązkowo spotykamy się na discordzie - to podstawa.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Godfryd Cichy
13.06.2020, 16:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2020, 17:02 UTC przez Godfryd Cichy.)
(13.06.2020, 16:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jeśli potrzebujesz asysty w przelocie do naszych systemów to pisz, tu albo na PW.
Panowie obowiązkowo spotykamy się na discordzie - to podstawa.
Fakt po drodze robi się trochę pusto ale dotankowuję w gwiazdach w razie wu no i zawsze są Fuel Ratsi Lecę bez broni więc jak trafię na piratów przy gwieździe to będzie kuku.
Po discordzie już gdzieś tam krążę i niedługo się odezwę. Sami chcieliście
PS. Próbuję się dowiedzieć czegoś o tym Husarskim pluginie czy tam apce. Coś tam słyszałem, chciałem się przygotować, dowiedzieć o co camman zawczasu ale przeszukałem dostępne mi forum i nie znalazłem. Ale ja bywam skrajnie ślepy.
Liczba postów: 20
Reputacja:
4
CMDR: Aquar
Cześć! Po trzech latach nieobecności dysponuję większą ilością czasu, więc postanowiłem spróbować na nowo przygodę z Elite Dangerous  Na tą chwilę poluję na HOTASa, a w międzyczasie przypominam sobie sterowanie i mechanikę 
Prywatnie mam 27 lat i jestem mechatronikiem z pasją do high-tech oraz wszelkich gier o budownictwie i eksploracji, stąd liczę na Beyond
Pozdrawiam!
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Riumuru_tempest
Hej wszystkim!
Mateusz, rocznik 2001, okolice Bydgoszczy. W Elitke gram od niedawna w momencie pisania tego posta 59h na Steam'ie
Prywatnie uczę się w szkole branżowej jako Logistyk/Magazynier został mi jeszcze jeden rok nauki.
Interesuję się sprzętem komputerowym, programowaniem, Grami oraz Anime.
Pierwszy raz gram w grę od Frontiera i pochłonęła mnie całkowicie, ogrom opcji w tej grze przyprawia o zawroty głowy.
Podrawiam CMDR Riumuru_tempest
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: +VEX+
14.06.2020, 07:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.06.2020, 07:32 UTC przez VEX.)
Witajcie!
Marek z Gliwic 42 lata.
Na Frontierze zjadłem mleczaki.
Elite kupiłem na Steam 2 dni temu.
Mój główny cel w dołączeniu do grupy to dowodzenie niewielkim oddziałem w skoordynowanych nalotach.
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Yaro76
Jarek, rocznik 76. Z wyksztalcenia chemik a z zawodu szara eminencja IT.
Dwojka dzieci (czasami to one kopia LTD), dwie konsole (PS4 i XBOX) i zona, ktora tez czasami ze mna lata w skrzydle (ale woli budowac lub bawic sie w farmera) 
Poczatki to Amiga 500+ / 1200 HD i Frontier. Ale takie pierwsze poczatki to The Last Starfighter na Atari 65XE z magnetofonem XC12
Uwielbiam akcje w skrzydle: Wind mining, CZ itd. Jeszcze sie ucze wiec delektuje sie odkrywaniem i zdobywaniem wiedzy.
Inne gry w ktore gralem na konsolach (Elite mnie wciagnelo bez reszty):
7 days to die
State of Decay 2
World of Tanks
Serie Tom Clancy Ghostrecon & Division.
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Kebabek
Cześć. Jestem Tadek. Zacząłem właśnie przygodę z ED ... Nie wiem czy aby nie za późno ba początki w tak dojrzałej grze  gram dla przyjemności
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Varin Bloodaxe
Siema, Varin z tej strony. Rocznik 86, dziecko Czarnobyla, mieszkam od 15 lat w UK, zawodowo programuje w C#, dla przyjemności gram w gry, na gitarze, zaczynam osobiste projekty których nie kończę... Czas na grę mam jak nie konfliktuje to z czasem który muszę/chcę przeznaczyć na pracę/partnerkę, czyli ostatnio niewiele, ale zawsze coś wyrwę
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: CMDR Trusiekk
Witam wszystkich,
Złożyłem podanie, rocznik 91, miłośnik astronomii i wszystkiego co z nią związane. Fan sagi Obcego (film którego nic nigdy nie przebije). Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie wniosku i pierwsze zadania w Elite
Pozdrawiam,
CMDR Marcin
Liczba postów: 25
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Stilgar Molekular
.png) .png)
Witam wszystkich,
Jestem Maciek, rocznik 03 aktualnie w liceum ogólnokształcącym na profilu fizyczno-matematyczno-informatycznym. W ED gram już od jakiegoś czasu, ale bardzo mało (prawie 100h na steam). Liczę na wsparcie i mam wrażenie, że się nie zawiodę  .
Pozdrawiam
|