Przedstaw się
alez nie ,- to wręcz za późno Smile
im szybciej dołączysz tym lepiej Smile
Odpowiedz
Thumbs Up 
Biggrin
Witam mam na imię Dawid 
Rocznik 85
Miejsce zamieszkania Londyn, urodzony Rzeszów.
Dopiero zaczynam grę 
Platforma Xbox
Bardzo wciąga
Odpowiedz
Witam Komandorów,

Imię moje Jacek, mieszkam w Gryfinie, pochodzę z Trzebiatowa (takie niewielkie miasto prawie nad morzem). Rocznik '89. W Elite Dangerous od tygodnia (promka na Steamie). Grę obserwowałem od pierwszych zapowiedzi. Wcześniej namiętnie ogrywałem Elite 2: Frontier na Amidze,
a zaledwie liznąłem Frontier: First Encounter oraz pierwsze Elite i jego wariacje.
Mam nadzieję, że wpadniemy na siebie gdzieś w galaktyce.
Odpowiedz
Czołem Panowie !

Veterna jak wielu z nas, elite zaczynałem na amiga 500+, fan "miodności", hevy metalu i dobrej bijatyki. Młodszy brat Bernarda Flinta z tych Flintów.
Zdrowie wasz gardła nasze. !!!
Odpowiedz
Czesc wszystkim Moondek z tej strony. Rocznik 83 gram na ps4 totalny swiezak jezeli chodzi o elite takze ptosze o wyrozumialosc. Przesiadlem sie z mmorpg o nazwie The Elder Scroll Online gdzie przez dluzszy czas prowadzilem tam najwieksza Polska gildie w tej grze o jakze wdziecznej nazwie Polish Hussars Smile
Odpowiedz
Witam jestem samotnym kupcem Jacek rocznik 77 latam szukając okazji do zarobku w międzyczasie zajmuję się rodziną i modelarstwem w tej chwili moim modelem jest mieszkanie. Od 3 tygodni mniej więcej dostałem licencję pilota, udało mi się dorobić krait Mk II.  W tej chwili ulepszam go, wprzyszłości zamierzam zakupić mambę, by zemścić się na piratach przez których już nie raz leciałem bez ubezpieczenia na statek.
Odpowiedz
(27.04.2020, 09:51 UTC)ahmedjacek77 napisał(a): Witam jestem samotnym kupcem Jacek rocznik 77 latam szukając okazji do zarobku w międzyczasie zajmuję się rodziną i modelarstwem w tej chwili moim modelem jest mieszkanie. Od 3 tygodni mniej więcej dostałem licencję pilota, udało mi się dorobić krait Mk II.  W tej chwili ulepszam go, wprzyszłości zamierzam zakupić mambę, by zemścić się na piratach przez których już nie raz leciałem bez ubezpieczenia na statek.

Witaj Biggrin,

Jak będziesz miał z nimi problem w przyszłości to zgłaszaj śmiało, pomożemy dokopać komu trzeba Tongue

o7
Odpowiedz
Ahmedjacek - zapraszamy na discorda - jest tu kilka osób które chętnie pomogą ci zdobyć "trochę" gotrówki - tak abyś nie musiał obawiać się o wykup statku Smile
tam taki dział jest HKL Smile
Odpowiedz
Cześć, po tej stronie panelu komunikacyjnego Zuzanna rocznik '88. W domu nerdka i maniaczka eksperymentowania w kuchni posiadająca własne mikro zoo. Oglądam mnóstwo filmów i jeszcze więcej animacji, kocham czytać i najchętniej sięgam po fantastykę. Wesoła i zakręcona bardzo lubiąca poznawać nowych ludzi.
Odpowiedz
Cześć!!!
Mam na imię Ludwik i jestem z rocznika 94'. Obecnie posiadam firmę sportów wodnych (żeglarstwo i SUP). Poza tym pracuję na zlecenia. Elitka to super gra w której bawię się świetnie. Wiadomo jak to życie, czasem jest czas na grę, a czasem nie ma. Chętnie przyczynię się do tego by frakcja rosła w siłę!!! Mieszkam w Lidzbarku, mam licencję pilota BSP więc teraz latam na dwa etaty :Smile do zobaczenia gdzieś w galaktyce Smile
Odpowiedz