Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Lukav
Hej
też niedawno kupowałem kontroler i wybór z powodu ceny padł na używany HOTAS X, tak jak wspomniał ktoś powyżej w życiu bym już nie latał na K+M, jak używany się popsuł kupuj nowy i odkryj latanie w ED na nowo
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Akrass
Ja już używke oddałem dołożyłem coś grosza i jutro mam odbiór nowego joya
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 15
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: -Iluvatar- (PC)
I_L_U_V_A_T_A_R_ (PS4)
IluEruu (xbox)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Własnie przyszła do mnie przesyłka i pierwsze testy... i powiem że jestem rozczarowany bardzo mocno przepustnicą, ją da się jakoś podkręcić aby dawała jakiś opór lub pozostawała w pozycji, w której się ją zostawiło? dosłownie mały podmuch z ust powoduje że ona zmienia swoje położenie i jedyny sposób to trzymanie na niej cały czas rękę, co akurat u mnie nie jest wygodne z racji tego iż w miarę wysoko mam biurko i ręka mi szybko mdleje.
Na razie odłączyłem, ale liczę na to że to kwestia przyzwyczajenia się i zaadaptowanie nowego systemu sterowania i klawiszologii, ale ta przepustnica... nie wiem czy da się do tego przyzwyczaić i już na wstępie napisałem wniosek o odstąpienie umowy...
Jakby ta przepustnicę dało się jakoś "podkręcić" czy "wyhamować" wtedy byłoby ok i nawet wysokie położenie byłbym w stanie jakoś zdzierżyć...
Reputacja:
3
Platforma:
I_L_U_V_A_T_A_R_ (PS4)
IluEruu (xbox)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
A da się odłączyć całkowicie przepustnice (aby nie ingerować mechanicznie) i zrobić konfig Joy+klawiatura? (wtedy bym używał klawiatury jak do tej pory a myszkę zamienił na Joya), ktoś tak próbował?
Reputacja:
3
Platforma:
I_L_U_V_A_T_A_R_ (PS4)
IluEruu (xbox)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Pytając o odłączenie miałem na myśli fizyczny sposób "rozczłonkowania" ich, bo sa połączone kablem.