Przedstaw się
Barsztik - pomimo że uważam iż aby nauczyć się grać w grę - to trzeba w nią grać.. zamiast oglądać jak grają inni ale nasz Hetman Wielki zrobił naprawdę świetne poradniki.
Polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=EmyaMWJh...uRtoWBFrCh
Odpowiedz
(02.02.2020, 13:26 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Barsztik - pomimo że uważam iż aby nauczyć się grać w grę - to trzeba w nią grać.. zamiast oglądać jak grają inni ale  nasz Hetman Wielki  zrobił naprawdę świetne poradniki.
Polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=EmyaMWJh...uRtoWBFrCh

Wiem, widziałem, tak tu trafiłem ;-)

Tzn, nie całość, bo nie mam tyle czasu by i grać i oglądać... wybór pada na grę + poradnik z doskoku :-)
Odpowiedz
Zuch chłopak Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich !!
Laias Lacray się melduje !
imię: Darek
rocznik:  '89

Dziś będzie mój 2 dzień gry  Smile wczoraj zdążyłem zainstalować i odpalić szkolenie.
O grze wiem tyllko tyle że mi się spodobała z recenzji na yt.
Więc daleka droga przede mną i jestem na razie jak dziecko we mgle.

pozdrawiam wszystkich !!!
Odpowiedz
spoko pomożemy - jakbyś był w potrzebie to ciśnij w okolice systemu HR 8444 - pomożemy ci zarobić pierwsze większe pieniądze , żebyś czuł się pewniej w galaktyce i miał na wykup statku Smile
Odpowiedz
(03.02.2020, 22:13 UTC)MAGNUM354 napisał(a): spoko pomożemy - jakbyś był w potrzebie to ciśnij w okolice systemu HR 8444 - pomożemy ci zarobić pierwsze większe pieniądze , żebyś czuł się pewniej w galaktyce i miał na wykup statku Smile
Tak zrobię a jak będę miał chwilę to obejrzę tą serię na yt którą polecacie bo po 1szych odcinkach widzę że to kopalnia wiedzy  Smile
Odpowiedz
Witam,
Jestem Tomek, rocznik '78.
Zaledwie kilka godzin w Elite - walczę z dostosowaniem kontrolerów, nauką latania i angielskimWink Jestem fanem serii X, Mass Effect. Pozdrawiam forumowiczówSmile
Odpowiedz
Dzień dobry, Dobry wieczór,

Na imię mam Grzegorz, ED zakupiłem jakoś pod koniec 2015 lub na początku 2016 roku. Na tą chwilę mam 560 godzin w grze.
Nigdy nie brałem udziału w wydarzeniach społeczności oraz nie byłe członkiem grupy, głównie dlatego że jakoś szaro widziałem przyszłość tej gry. Moje nastawienie nieco się zmieniło, powróciłem, zarobiłem i dołączyłem do Was, mając nadzieje że Frontier Developments (mimo wszystko Tongue ) nie umiernie tej gry.
Jak już wspomniałem nie jestem całkowicie nowym graczem. Dorobiłem się już małej sumki kredytów itp. Jestem jednak mocno w tyle z inżynierką oraz wątkiem z thargoidami i strażnikami.
Aha, gram na myszce i klawiaturze jak by to kogoś interesowało  Biggrin 

Z zainteresowań, w przypadku gier lubię symulacje, oraz gry z elementami rozwoju postaci (rpg, hack and slash itp.).

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Chyba kiedyś na siebie wpadliśmy... Pamiętam to 3030 Wink
Ehh inżyniery, jak "narazie" to odwiedziłem Panią Felicję, a to i tak, żeby sprawdzić co i jak... Na 800 godzin to chyba też nie imponujące osiągnięcie.
Polecam spróbować siły z joystickiem... Albo dwoma Wink
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(12.02.2020, 10:46 UTC)USSER-PL napisał(a): Chyba kiedyś na siebie wpadliśmy... Pamiętam to 3030 Wink
Ehh inżyniery, jak "narazie" to odwiedziłem Panią Felicję, a to i tak, żeby sprawdzić co i jak... Na 800 godzin to chyba też nie imponujące osiągnięcie.
Polecam spróbować siły z joystickiem... Albo dwoma Wink

Albo HOTAS. Wrażenia z gry są dużo fajniejsze Tongue

https://www.morele.net/joystick-thrustmaster-t-flight-hotas-x-2960703-504230/
Odpowiedz