Przedstaw się
Dobry wieczór,

Bartłomiej, rocznik 1983, okolice Warszawy. Zawodowo sieję strach i zniszczenie w wielkiej zagranicznej korporacji.

W Elitkę zagrałem z ciekawości (była na wyprzedaży). I tak sobie pykam w wolnych chwilach - napykałem w ten sposób ponad 800h (według steama). Choć ostatnio latanie samemu mi się troszkę znudziło. Zresztą co tu będę pisał o swoich wyczynach... najlepiej opiszą je statystyki: https://www.edsm.net/pl/user/travel-map/...e++Monster

Żeby była jasność, zupełnie nie interesuje mnie robienie questów w Elitce - robię je tylko w ostateczności (aby wbić rangę na jakiś statek). Za to bardzo chętnie mogę polecieć w grupie zwiedzić nowe okolicę, lub wystartować w CQC (jeszcze nie grałem w tym trybie). Przetestuję też z chęcią grupowe polowanie na kwiatki, ewentualnie walkę pvp ;-) ( mam całe 0 doświadczenia).
Odpowiedz
#Acrass - nawet bez Horizons podleć dzisiaj do nas do Omicron Capricorni B 0 bedziemy kopać drogi surowiec do sprzedania z zyskiem- zarobisz na jakiś lepszy statek albo zapewnisz sobie bezpieczeństwo finansowe na start - proszę zajrzyj na forum na DZISIEJSZE POSTY i tam masz otwarte działania HKL - sprawdź dwa ostatnie posty.
Odpowiedz
Siema,

Tu Eter, w przerwie od wowa postanowiłem odpalić ED i calkiem mi się spodobalo.
nauczyłem się podstaw, zarobiłem pierwszy hajs i chciałem się zapytać czy jest tu jekas ekipa, z która można by polatać i czegoś jeszcze się dowiedzieć o tej grze.
Gdzie się zgłosić?

Pozdrawiam
Odpowiedz
No jak to gdzie ? Tutaj właśnie Smile
Polecamy rejestrację na forum i wtedy bedziesz miał widoczne tematy w których dowiesz sie jak donas dołaczyć na discordzie - w trakcie gry ciężko jest pisać a komunikacja być musi. Oferujemy też pomoc w zarobieniu pierwszych sensownych pienjedzy żebyś mógł byc spokojny o ewentualny wykup swojego statku w razie zniszczenia - żebyś nie musiał zaczynać znowu od podstawowego statku.
Odpowiedz
Smile 
Witam
Jestem Konrad, rocznik 2002 (chyba jestem trochę młodszy od wszystkich tutaj :p ), mieszkam na Pomorzu
Do Elitki przekonywał mnie wujek i w końcu uległem widząc tą grę na promocji 
Kilka słów o mnie:
*bardzo lubię muzykę, gram na kilku instrumentach i śpiewam
*uprawiam kilka sportów 
*fascynuje mnie fotografia

Przybyłem tu by szukać kompanów do gry Biggrin
Odpowiedz
Cześć,
Jestem Marek, rocznik 88. Grę zakupiłem wczoraj, skusiła mnie promocja i chęć ogrania czegoś nowego, czegoś czego jeszcze nie próbowałem.
Jako iż jestem 'świeży' muszę się dużo nauczyć.
Gram na PS4.
Odpowiedz
(04.12.2019, 09:13 UTC)Ursakos napisał(a): Cześć,
Jestem Marek, rocznik 88. Grę zakupiłem wczoraj, skusiła mnie promocja i chęć ogrania czegoś nowego, czegoś czego jeszcze nie próbowałem.
Jako iż jestem 'świeży' muszę się dużo nauczyć.
Gram na PS4.

Witamy! Jeśli gra Ci się spodoba i wkręcisz się na dłużej, przystąp do Husarii. Mamy bardzo fajną ekipę na PS4 Smile
Odpowiedz
Witajcie piloci,

Tu Michał, rocznik 73. Warszawa, branża IT.  Po wieloletnim odpoczynku od gamingu /zajmowałem się nim również zawodowo Wink/, od 8 miesięcy w ED. Dojrzewam własnie do powrotu po zgrindowaniu rangi do RearAdm. Fan S-F, fan metalu progresywego (Ayreon!). niegdyś amator symulatorów  lotu (w atmosferze i przy jej braku): Privateer, F: First Encounters, MS FlightSim, Strike Commander, F-15 SE, itp.

Pozdrawiam,
Nitko
[Obrazek: 170093.jpg]
Odpowiedz
Dzień dobry

Pozdrawia Dominik, Trzebnica '77
Życie zawodowe związane ze szkołą (nie, szczęśliwie nie zajmuję się nauczaniem ;-) raczej, żeby Ci, co ucza i nauczani mieli co trzeba)
Miłośnik SF, ulubione filozofie życiowe pochodzą chyba z ust bohaterów Pratchetta ;-) choć życie raczej Zajdlem straszy. 
W ED trochę latam z zimniokami w ładowni, trochę z żądnymi wrażeń turystami. Sporadycznie się gdzieś przy beaconie komuś tyłek podsmaży, jak żona wkurzy. 
A czasem lecę i oglądam rozkoszując się spokojem i samym lataniem.

Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz
Witam serdecznie,

Na imię mam Mateusz, 27 lat. Na co dzień pracuję jako technolog w dziale przygotowania produkcji przy konstrukcjach stalowych. 

Jestem osobą poszukującą pasji dlatego też moje zainteresowania są dosyć szerokie. Przede wszystkim militaria, strategia i taktyka. Czterej pancerni zbyt bardzo wryli mi się w banię.
Uwielbiam pracę warsztatową, mam kwalifikacje spawalnicze, frezowanie, toczenie, ślusarstwo - taką brudną robotę to ja rozumiem. 
W wolnym czasie lubię w blenderze zrobić jakiś model 3d lub jakiś projekcik machnąć w CAD 3D.

Na Elite trafiłem bo szukałem jakiegoś suplementu dla space citizena a X3 już mi się znudziło. W momencie jak zasiadłem w kokpicie to zrozumiałem że zmarnuję tu wiele czasu. Uwielbiam immersje, często staram się roleplayowac na miarę możliwości, tutaj podkreslę że nie trawie RP polegającego na pisaniu esejów na chatcie albo teatralnym odgrywaniu jakiś dziwnych scenariuszy niezwiązanymi z mechanikami gry. U mnie to jest po prostu dodatek pozwalający w pełnili wczuć się w charakter postaci i chłonięcie wydarzeń jakie oferuje gra w pełni.

Mam nadzieję że pomimo mojego introwertyzmu będzie się nam przyjemnie grało
Odpowiedz