Przedstaw się
Witamy serdecznie. Trafiłeś w dobre ręce. Zainstaluj Discorda, pytaj się i graj Smile Sam jestem tutaj od niedawna i naprawdę jest tutaj niezła śmietanka towarzyska. Do zobaczenia w kosmosie,
[Obrazek: 195054.png]
Odpowiedz
(05.09.2019, 07:33 UTC)Villenn napisał(a): Cześć i czołem wszystkim.

Jestem Zbychu aka Villenn (:  Geneza nicku jest banalna, wywodzi się on od imienia postaci książkowej, Villentreten (Wiedźmin), ale że nazwa długa, i wielu ją skracało, więc jest Villenn.

Rocznik 88. W elite gram od niecałego miesiąca, to moje 3 podejście do tej gry, i jak widać udane bo zostałem na dłużej, i wciągnęło mnie mocno. 
Fan fantastyki wszelakiej, dobrego filmu, szachów i wielu wielu innych rzeczy. 
Stary wyjadacz jeśli chodzi o world of warcraft, staż bodajże od 2007 r, także trochę lat minęło.

Pozdrawiam wszystkich !

Zauważyłem dopiero teraz, nie spodziewałem się ze spotkam tutaj swojego imiennika Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich pilotów. Nazywam się Michał, rocznik 82. Od 13 lat mieszkam w Irlandi, ale już niedługo w grudniu wracam na łono ojczyzny, w woj.Śląskim. W elita gram już od jakiegoś czasu z przerwami. Gram na Ps4.... to chyba wszystko, wiec jeszcze raz witam.
Odpowiedz
Cześć, jestem Paweł, rocznik 93

5 lat żyłem i pracowałem w Wielkiej Brytanii, teraz cieszę się pustynią arizony w Stanach.

Fan fantastyki, podcastów i kosmosu. W wolnym czasie spędzam czas z moją żoną starając się wycisnąć jak najwięcej z mojego PS4. Jestem całkiem nowy w Elite więc każda pomoc jest mile widziana.
Odpowiedz
Witam serdecznie, Bartosz, rocznik 93, młody przedsiębiorca z KrakowaTongue W wolnym czasie zajmuję się amatorsko produkcją muzyki, rysunkiem i oczywiście gram w różnej maści gry. Swoją przygodę ze społecznościami gier online zaczynałem z CS'em, następnie był WOT, teraz przyszła pora na Elite. Pozdrawiam mojego kuzyna Marcina, który pokazał mi Waszą społeczność i zachęcił do dołączenia tutajSmile
Odpowiedz
witam husarie
Smile Smile Smile Smile

Witam Piotr rocznik 64 elitę nie ma przede mną żadnych tajemnic gram od 84 r commodore elitę I ,gram od kilku lat i nie przestane hihi
Odpowiedz
(17.09.2019, 18:13 UTC)Dziadostwo napisał(a):
(17.09.2019, 11:57 UTC)Thomas Bittern napisał(a): Witam szacowne grono pilotów!

Tomasz, rocznik '70. Mieszkam w Koninie. W Elite gram od tygodnia. Największy mój problem to... czas. Możecie się mnie spodziewać w akcji o różnych porach dnia i nocy. Czasami niestety mogę mieć małe lub większe przerwy, ale postaram się być pomocny skrzydlatej husarii.

Do zobaczenia w galaktyce!

Witam, przeddmowcow rowniez Wink

Chorzen, Maliniec, okolice k.Wyszynskiego - dobrze znane mi okolice (rodzina) - wlasnie mi przypomniales, ze od 4 miesiecy sie tam wybieram Wink

nooo prosze ja tez generalnie z Koniowni (Zatorze)...od 15 lat Poznań ale cały czas kursuje na tej trasie i do tego miasta Smile
Odpowiedz
UWAGA!
info dla wszystkich osób z okolic Gdyni i z Wejherowa ( ostatnio w tym dziale pojawiło się kilka osób z tego rejonu ) - mamy okazje spotkać się w Gdyni przy piwku w ten weekend - wszelkie info :

https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=5652

jesli ktoś nie może przeczytać tego tematu ( raczej nie ) to pisac tu - będę podawał info na bieżąco aż do soboty wieczorem Smile
Jest okazja do zapoznania się Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Mam na imię Artur, wiek 33 lata i zamieszkuję w małej miejscowości o nazwie Turek.
W ED zacząłem grać jakoś w 2014 roku jednak w międzyczasie miałem kilka dość długich przerw. Na wstępie zaznaczę, że jestem typowym introwertykiem tak więc proszę wziąć na to poprawkę. Zawsze unikałem jakichkolwiek interakcji z innymi graczami, aczkolwiek nie stroniłem od trybu OPEN a biorąc pod uwagę sandbox-owy typ gry postanowiłem urozmaicić rozgrywkę poprzez próbę dołączenia do dobrze zorganizowanej społeczności (przynajmniej mam taką nadzieję).
Mam również nadzieję, że będę w stanie nawiązać efektywną współpracę w dłuższym okresie czasu. Poza tym jestem człowiekiem cierpliwym o niskiej preferencji czasowej a z racji dość nietypowego zajęcia zarobkowego często dysponuję ogromem wolnego czasu. 
Na koniec dodam, że w ED latam tylko i wyłącznie w VR tak więc komunikacja na wbudowanym czacie mimo iż jest możliwa to nie jest dla mnie zbyt komfortowa (chyba, że akurat siedzę w doku).

Do zobaczenia w przestrzeni.
Odpowiedz
Korzystamy do komunikacji z aplikacji Doscord. Podstawowe info najdziesz na naszym forum.
Odpowiedz