Przedstaw się
(31.08.2019, 18:19 UTC)DarthDevil napisał(a): Dobry zastałem Jolke?

Jestem Wojtek '89 i łącze się z KRK. Aktualnie prowadze własną firmę zajmującą się głównie produkcją filmowo/telewizyjna. A takżei foto i projektowanie grafik, stron internetowych.
Zainteresowania? Jak to mówią wszystko na raz a nic zarazemBiggrin nie ma czasuy na zainteresowaniaSad Ostatnio przypomniałem sobie o tej grze (w którą nie nagrałem się za długo) i po wielu latach postanowiłem dać jej jeszcze jedną szansę. Teraz bardziej wciąga jak człowiek starszyBiggrin

Starszy to cmdr będzie za dwie - trzy dekady świetlne. Smile

A tak w ogóle to WITAMY
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
(01.09.2019, 21:28 UTC)siwuch napisał(a):
(31.08.2019, 18:19 UTC)DarthDevil napisał(a): Dobry zastałem Jolke?
Bardz
Jestem Wojtek '89 i łącze się z KRK. Aktualnie prowadze własną firmę zajmującą się głównie produkcją filmowo/telewizyjna. A takżei foto i projektowanie grafik, stron internetowych.
Zainteresowania? Jak to mówią wszystko na raz a nic zarazemBiggrin nie ma czasuy na zainteresowaniaSad Ostatnio przypomniałem sobie o tej grze (w którą nie nagrałem się za długo) i po wielu latach postanowiłem dać jej jeszcze jedną szansę. Teraz bardziej wciąga jak człowiek starszyBiggrin

Starszy to cmdr będzie za dwie - trzy dekady świetlne. Smile

A tak w ogóle to WITAMY

Bardziej miałem na myśli kiedy grałem w elite ostatnioSmile
Odpowiedz
(01.09.2019, 10:16 UTC)mlodywesol napisał(a): Cześć! Kuba z tej strony, najprawdopodobniej najmłodszy husarz (2003) wśród grona starszych panów Biggrin.

Fakt, większość tutaj mogłaby spokojnie być Twoim tatą Biggrin
No ale witamy Smile
Odpowiedz
Cześć,

Z tej strony Marcin aka CMDR Born2Kill4Fun. Latam na PS4 od ponad roku.
Wcześniej w Squadron 303 ale niestety się rozpadł stąd poszukuje nowej grupy do przyjemnego polatania.

Dotychczasowe osiągnięcia:
- Combat - Master 
- Trading - ELITE
- Exploration ELITE

- Solowanie interceptorów czy też instant kille w grupie
- Wszystie guardianskie technologie
- 2,5mld wykopane na VOIDach i 3xPainite.
- Najdłuższa wycieczka - SOL ---> KOLONIA ---> BEAGLE POINT ---> SAGITARRIUS A ---> SOL
- Wszystkie statki oprócz korewty i cuttera na modułach A.
- Kilka statków na pełnym inżynierze (do oblokowania zostało mi dwóch)
- I wiele innych po 700 godzinach gry.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
(02.09.2019, 11:27 UTC):Dronin_htd napisał(a):
(01.09.2019, 10:16 UTC)mlodywesol napisał(a): Cześć! Kuba z tej strony, najprawdopodobniej najmłodszy husarz (2003) wśród grona starszych panów Biggrin.

Fakt, większość tutaj mogłaby spokojnie być Twoim tatą Biggrin
No ale witamy Smile

Lub Dziadkami  Biggrin

Witamy Witamy w naszych progach i szeregach
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Cześć i czołem wszystkim.

Jestem Zbychu aka Villenn (:  Geneza nicku jest banalna, wywodzi się on od imienia postaci książkowej, Villentreten (Wiedźmin), ale że nazwa długa, i wielu ją skracało, więc jest Villenn.

Rocznik 88. W elite gram od niecałego miesiąca, to moje 3 podejście do tej gry, i jak widać udane bo zostałem na dłużej, i wciągnęło mnie mocno. 
Fan fantastyki wszelakiej, dobrego filmu, szachów i wielu wielu innych rzeczy. 
Stary wyjadacz jeśli chodzi o world of warcraft, staż bodajże od 2007 r, także trochę lat minęło.

Pozdrawiam wszystkich !
Odpowiedz
Moja Przygoda z Elite zaczęła się ~30 lat temu. Łatwo nie było. Brak dokumentacji, angielski zero, a koledzy woleli coś bardziej normalnego. Samodzielne rozpracowywanie gry zawsze sprawiało mi wielką satysfakcje. Na szczęście nowy Elit jest kontynuacją pięknej tradycji samoudręczania się i przepalania kilogramów glukozy... no i jest fajna Biggrin
Na początku 2 tysiąclecia dość intensywnie zaangażowałem sie w CS'a. Wymyśliłem sobie wtedy nick, który miał być irytujący w swojej dwuznaczności. Średnio teraz pasuje do czegokolwiek ale tak już zostało. W skrócie Frag.
W czasie wolnym od patrolowania układów gwiezdnych zajmuje się outsurcingiem IT i działalnościa charytatywną.
Mam w garażu parę czołgów, jeżeli ktoś miałby ochotę na drobną odskocznię i na pluton w WOCIE to zapraszam.
Odpowiedz
Witam wszystkich Adam z tej strony rocznik 77' i mieszkam w Wejherowie. Jestem świeżym graczem, choć za czasów Amigi grałem w Elitę. Gram jak mi czas (trzeba ułożyć małżonkę do snu) i dziecko pozwoli czyli zazwyczaj w okolicach 22 choć czasem się zdarza że mogę usiąść wcześniej Smile Lubie czytać S-F i Fantasy oraz filmy w tym temacie. Po obejrzeniu 2 sezonów nowego Startreka oraz Zagubionych w kosmosie od razu zakupiłem Elitę. Mam nadzieje że zagoszczę tutaj z wami na dłużej. Do zobaczenia gdzieś na Mlecznej Drodze Smile
[Obrazek: 195054.png]
Odpowiedz
Nastrępny z Wejherowa - serio musumy zrobić jakiś jakiś lokalny zlot - według moich obliczeń jest tu : Rumia Reda Wejherowo Puck ponad 10 osób Smile No i może ktoś z Gdyni by się znalazł Smile
Odpowiedz
(08.09.2019, 20:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Nastrępny z Wejherowa - serio musumy zrobić jakiś jakiś lokalny zlot - według moich obliczeń jest tu : Rumia Reda Wejherowo Puck ponad 10 osób Smile No i może ktoś z Gdyni by się znalazł Smile

Znalazłby się, znalazł Biggrin
Odpowiedz