Przedstaw się
Witam,
Bisqp z tej strony. Rocznik 85. W ED latam od około miesiąca i mnie okrutnie zassało Smile Od dawna szukałem gry tego typu, tylko jakoś nigdy nie starczało czasu na instalacje i polatanie. Trójka malutkich dzieci (półtoraroczne bliźniaki i dwumiesięczny niemowlak) to wyzwanie większe niż atak na pythona sidewinderem.
Mieszkam w okolicach Olsztyna na Warmii. Uwielbiam fantastykę, książki wręcz pochłaniam - czytam po dwie, trzy naraz.
Odpowiedz
Czołem Piloci!

Tuneleiro z tej strony. Swieżak (tydzień doświadczenia w Elite, chyba że pod uwagę weźmiemy PORADNIK TOTALNY, który oglądałem jeszcze 2 tyg. przed zakupem gry Smile ). Latam na platofrmie Xbox One X. Rocznik '88. Praca w korpo. Latam głównie wieczorami i nocami. Mieszkam we wsi pod Wrocławiem.
Założyłem dziś tu konto mając nadzieję znależć graczy oraz informację dla Xboxowego środowiska - wiem że galaktykę mamy wspólną ale do końca jeszcze nie ogarniam tego tematu jak to działa, czy np. akcje/działania ze wszystkich platform wpływają na ogólny wynik - i takie tam... Smile pytań znacznie więcej, ale zaczne od przeglądania forum zanim je zadam.

Z zainteresowań to koszykówka - NBA, ale grywać też grywam Smile  zimą narty   

do zobaczenia w kosmosie!!!
Pozdrawiam!
2nel
Odpowiedz
Czolem Piloci!

Z tej strony CMDR Browarekhh - nowicjusz, latam jeszcze w bance Smile generalnie mam duze doswiadczenie z grami, wiec powinienem szybko nadrobic zaleglosci kosmiczne. Latam na platformie XBOX i w glownej mierze z Tuneleiro, ktory przedstawil sie chwile wczesniej.

Jestem rocznik '85 i latam glownie poznymi wieczorami / nocami - za duzo obowiazkow juz na glowie ;Wink Mam nadzieje, ze uda sie tutaj skontaktowac i pograc razem z innymi uzytkownikami XBOXa.

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku!
Odpowiedz
Witam,
Ryszard; rocznik 1969; Bielsko-Biała.
Elite(1984) wersja monochromatyczna.
Elite (1990) wersja kolor 16 - chyba.
Elite dengerous 2012 - obserwowanie rozwoju projektu do grudnia 2017.
Elite dangerous 2017 - zakup wersji PS4 w UK.
Elite dangerous 2018 - zakup wersji PC i Xbox - nie wiem po co? No ale kupiłem.
2019 - PC   utknołem w Colonii i nie chce mi sie wracać do bombla. Tongue 
Pozdrawiam cała Husarie i dowódzctwo.
Pirv zawsze dostępny. Zapraszam.
Odpowiedz
Witam serdecznie!
W końcu zdecydowałem się na rejestracjeSmile

Hubert
Rocznik 88

Gram na PS4 od początku marca, więc jeszcze muszę się wiele nauczyć.
Pozdrawiam wszystkichSmile
Odpowiedz
Cześć
Z tej strony Alien666x zwany w cywilu Damianem.
W ED grywam z doskoku ale zwabiony chęcią rozszerzenia doświadczenia płynącego z tej gry postanowiłem do Was dołączyć.
Gram na PC wieczorami i nocami.

Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
Witajcie Husarze!

cmdr Gen. DaVidoSS  w Elite. Rocznik 76.
Cieszę się ze znalazłem wreszcie rodaków w galaktyce.
Rozumiem bardzo dobrze angielski i niemiecki, słabiej rosyjski ale niestety mówię sprawnie tylko po polsku! Takie ograniczenie percepcyjne..
Nie mogę chyba uznać się za nowicjusza- 1300 systemów odwiedzonych, 1500 walk zwycięskich PVE ale jeśli chodzi o PVP to jestem noga, potrzebuje mentora w tym temacie..
Mam nadzieje że zostanę przyjęty do Husarii  oraz na wspólne akcje po polsku!
[Obrazek: 175803.png]
[Obrazek: 175803.jpg]
Odpowiedz
Witam,

Michał, rocznik 80. Mieszkam w Wejherowie. Pracuje w Sopocie jako programista. 
Dużo gram na PC czy na PS4 i o Elite słyszałem już dawno, ale nie instalowałem z uwagi na dość duży próg wejścia. Myślałem, że to tytuł nie dla mnie. Ojj jak bardzo się myliłem Smile

pozdrawiam
Odpowiedz
o nastepny z Wejherowa - małe trójmiasto się zageszcza. Smile
Odpowiedz
Jej... Kończyłem tam elEktryka Wink
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz