Przedstaw się
graczy na konsolach jest u nas bardzo niewielu - ale napewno ktoś się do ciebie odezwie. Jakby co to powtarzaj zapytanie Smile
Odpowiedz
Witam,

irl Darek.

Mimo, że w grze mam trochę godzin przelatane to jestem początkujący. Podoba mi się zwiedzanie i to do tej pory głównie czyniłem. Mimo problemów z oddawaniem wyników eksploracji nie zniechęciłem się i dalej latam Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich serdecznie.

Nazywam się Grzegorz, rocznik '77 uwielbiam wszelkiego rodzaju symulatory. Od 2007 mieszkam i pracuję w Holandii i na razie tak zostanie   Smile
W ED gram od jakiś ponad trzech tygodni i dopiero poznaję grę, ale mam nadzieję że w miarę szybko to nastąpi.
Odpowiedz
Witam

Z tej strony Robert, rocznik 90 mieszkam aktualnie na zielonych wyspach Irlandii. Interesuje mnie głownie komputery, i granie i naprawa oraz składanie sprzętów komputerowych.
W grze spędzam ile czasu sie da , czyli jak syn mi pozwoli Tongue Gram gównie wieczorami po parę godzin zależnie czy do pracy czy nie. Chętnie pogram z kimś bo samemu sie nudo czasem robi.

Podrawiam Smile
Odpowiedz
Dzień Dobrywieczór!
Platforma: PC
CMDR Petr Nazadovny
Imię: Piotr
Urodzony w Maju 1995r.
Miasto: Chorzów
Steam: Pysiaczek

Kompletnie żółty w ED, lecz pogrywałem swego czasu w X3. Chce pograć z ludźmi żeby szybciej osiągnąć mój cel w tej grze, czyli Federal Corvette ^^, no i oczywiście rozwinąć doznania płynące z gry jak i poszerzyć znajomości.
Odpowiedz
Witam  Smile
----------------------------------------------
Federation: "They're dangerous!"
Imperium: "They're invasive!"
Alliance: "Do they trade?"
----------------------------------------------
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Nazywam się Paweł, rocznik '90. Mieszkam i pracuję w Słupsku.
W ED gram od jakiegoś tygodnia kilka godzin dziennie.
Odpowiedz
przeszukajcie tematy zaznaczone na kolorowych belkach na stronie głównej - szybko znajdziecie poradnik jak donas dołaczyć na Discordzie - komunikacja to podstawa , szczególnie w trakcie gry
Odpowiedz
Czołem !

Platforma PC
Cmdr Poul Vagabond
Imię Paweł
Rocznik 78
Miasto Wejherowo

Gram po nocach, pracuję w Gdyni.
Odpowiedz
gram późnymi wieczorami, pracuję w połowie odległości pomiędzy Rumią a Gdynią , śpię w Redzie - jak się nie umówisz ze mna na piwo to nie lataj w open Smile
A na poważnie trzeba zebrać ludzi z okolicy - niedawno pisał tu ktoś kto jest z Pucka - trzeba się ruszyć w końcu.
Stosowny temat już niedługo na forum się pojawi
Smile
Odpowiedz