ISINONA - Nowy film
Ja w Armie też na misjach oficjalnych gram na jedno życie. Zginiesz - dzisiaj już nie pograsz.
Kto chce zostać moim fanem , pisać . Mogę nawet dla was bloga założyć Smile

A na serio . Taki styl latania napewno nie jest prosty, ale uwaźam że facet dużo traci z samej gry. Pewnie nawet nie ma odblokowanych inżynierów ?
Odpowiedz
traci z gry, bo nie cisnie, zeby miec wszystko odblokowane teraz, natychmiast? bo nie cisnie opali, zeby miec miliardy na koncie?

hmm... chyba nie traci z gry nic, jedyne co, to 'przedluza' sobie zywotnosc gry... bo kiedys i tak do tego dojdzie, kiedys i tak odblokuje tych inzynierow, po prostu nie cisnie, zeby miec wszystko od razu.

PS. zrob kanal z Arma, daj dobre RP i szczypte humoru. zasubskrybuje i bede ogladal na bank.
Odpowiedz
Bloga a nie kanał do streamingu czy jak to się nazywa. Do kręcenia filmów nie mam sprzętu.

Znaczy odpowiedniej mocy obliczeniowej .
Odpowiedz
dawaj i bloga, ja tam z mila checia poczytam Smile
Odpowiedz
Co za emocje Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Panowie, ja najmocniej przepraszam, ale mi tu offtopa robicie l') (powiedział niegdysiejszy offtopmaster... upomniany... i pokornie się powstrzymujący).

Ciekawi mnie dlaczego Isinona w subskrybowanych na YT ma tylko ObsidianAnt'a ??  A tu dla chętnych taki chart o deptaniu własnych ścieżek... 
Troszkę może już nieaktualne. Swoją drogą, ilu graczy tyle sposobów na granie.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
A tak ogolnie w takich akcjach  strzelankowych to warto zasilanie sobie czasem przelaczyc.  Na strzelanke lub na boosta .
Odpowiedz