Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Aras Brodson
31.12.2018, 03:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2018, 03:40 UTC przez Aras Brodson.)
Cześć wszystkim!
Tak sobie pomyślałem, że jeszcze w starym roku się przywitam i napiszę coś o sobie 
Na imię mam Arek, pochodzę z Wielkopolski, a dokładniej z Sierakowa (typowo wakacyjna lokacja). Prywatnie jestem mężem i ojcem dwóch wspaniałych córek w wieku 4 i 2 lata. Pracuje jako ten nielubiany przez większość facet w niebieskim mundurze, ale ja lubię swoją robotę i jest mi z tym dobrze  Gram od kiedy tylko pamiętam, zaczynałem od pegazusa, obecnie Asus ROG. Oprócz ET grywam w World of tanks i różne RPG, czas gry uzależniony od pracy i przede wszystkim od rodziny. Oprócz tego jestem fanem Slipknot-a i ogólnie ciężkiego brzmienia. Rocznikj 1985.
Podrawiam!
Liczba postów: 3
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Eagle626
01.01.2019, 01:53 UTC
Cześć wszystkim!
Mam na imię Dariusz, rocznik 98 (przez sporą grupę widzę, że mogę być spostrzegany za juniora ale zawsze lubiłem towarzystwo "życiowych weteranów" )
Mieszkam w mniejszej miejscowości niecałe 100km od Szczecina.
Zawodowo? Może jeszcze nie zawodowo ale niebawem wojskowy aby kultywować dalej tradycje naszych słynnych na cały świat formacji wojskowych.
Zainteresowania: sport, nurkowanie, survival. Natomiast w domowym zaciszu cieszę się grą na komputerze jak raczej wszyscy których zrzesza to forum.
Do zobaczenia między gwiazdami
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: SmallTerror
Czołem!
Tutaj Marcin, rocznik 96
Interesuje się przede wszystkim lotnictwem (studiuje kierunek powiązany), trochę polityką i ogólnie tym co się na świecie dzieje, poza tym sporo interesuje się przyrodą, no i oczywiście lubię trochę pograć
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Darom
Cześć,
Mam na imię Dariusz, rocznik '77 ubiegłego wieku, mieszkam w Warszawie. Na co dzień programuję, w wolnej chwili też. Czytam głównie fantastykę. Z Elite dopiero zaczynam.
Podrawiam!
Liczba postów: 4
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: SADWOLF
Dane CMDR SadWolf:
Imię: Piotr
Rocznik: 1991
Notka:
Pilot przejawia zainteresowanie różnego rodzaju rozrywkami elektronicznymi (czyt. "gry komputerowe"). Ze szczególnym uwzględnieniem: Oblivion, Skyrim, Gothic, Dark Souls, Subnautica, Minecraft, Warframe, Destiny, GTA5 Online. Chętnie zajmuje się aktywnością fizyczną. W gronie znajomych lubi czas spędzać przy "grach planszowych".
Cele:
Posiadanie wszystkich statków.
Nawiązanie łączności oraz współpraca z innymi pilotami.
o7.
Liczba postów: 5
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Jan Twardowski
log data: Jan Twardowski
Imię : Jakub
Rocznik: 87'
Notka:
Ledwo wyrwałem się z mojego układu planetarnego, po wielu latach zapieprzania na kosmicznej śmieciarce. W końcu udało mi się uzbierać na nowiutką cobre III i wyruszyłem do sektora HR 8444 gdzie mieszkają rodacy moich przodków. W wolnym czasie gram w gry.
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Na razie brak
Witam wszystkich
Marek, rocznik '78 z miejscowości Lubin (dolnośląskie).
Pracownik w dużej firmie powiązanej z przemysłem motoryzacyjnym.
Prywatnie maż oraz tato pary urwisów (8 i 11 lat).
Gry jeszcze nie posiadam
Na forum Husarii wpadłem przypadkowo...
Szukając jakiejś ciekawej i nietuzinkowej kosmicznej gry (po zamknięciu europejskich serwerów BSGO  ), wpadłem na tytuł Elite i doznałem rozbłysku w pamięci... przecież to gra, która pochłonęła sporo godzin mego życia (i zapewne obniżyła sporo ocen  ) za czasów Amigi500
Forum Husarii "wygooglowałem" a kultura nakazuje się przywitać
Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się w grze - lecę szukać informacji czy mój obecny sprzęt "udźwignie" ten bezmiar przestrzeni.
Ceerpe.
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 3
Reputacja:
15
Platforma:
CMDR: tomekrip
(04.01.2019, 10:59 UTC)Ceerpe napisał(a): Witam wszystkich 
Witaj serdecznie Marku, z mojego rocznika i mojej branży a najważniejsze moich okolic ktoś w końcu - ja pochodzę z okolic Głogowa.
Witam i kolegę wyżej Jana, jakby nie było też daleko nie mamy do siebie.
Liczba postów: 371
Liczba wątków: 9
Reputacja:
30
Platforma:
CMDR: DevoloPL
RSI Handle: DevoloPL
.png) .png) .png)
(04.01.2019, 13:23 UTC)tomekrip napisał(a): (04.01.2019, 10:59 UTC)Ceerpe napisał(a): Witam wszystkich 
Witaj serdecznie Marku, z mojego rocznika i mojej branży a najważniejsze moich okolic ktoś w końcu - ja pochodzę z okolic Głogowa.
Witam i kolegę wyżej Jana, jakby nie było też daleko nie mamy do siebie.
Czyli w sumie też niedaleko ode mnie  , jakieś 60 km (do Lubina)
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: wanakamura
Cześć wszystkim,
Pozdrawiam z KRK 
gram w nietypowym układzie kontrolerów bo za pomocą 6 osiowego manipulatora 3dconnection i lata się super ale walczy kiepsko.
widzę że chwalimy się wiekiem więc tu rocznik 79 tak więc poprzedniego elita też grywałem. Ten mnie się bardziej podoba 
Pozdrawiam
|