Przedstaw się
witamy nowych Pilotów w naszym Towarzystwie Smile
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Hej, Voytaz z tej strony. Lat 36. Zajmuję się załatwianiem kasy dla instytucji publicznych Wink
Od prawie 2 lat gram w ED (PS4) natomiast swoją przygodę w galaktyce rozpocząłem jakieś 24 lata temu kupując wszechswiat zawarty na dyskietce 720kb (Elite II Frontier na Amidze 600). Nalatane mam ok. 200 h. Obecnie wracam swoim Ol'Prick One (niemodyfikowany AspX) z niemal rocznej wędrówki po galaktyce. Wiozę dane kartograficzne ok. 1500 systemów, które planuję wyładować na Koperniku. Gdzieś za 2-3 dni się tam dostanę (jakieś 5000LY), chyba że komputer źle przeliczy skok i usmażę się w jakiejś gwieździe.
Odpowiedz
z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING
Odpowiedz
(18.12.2018, 22:39 UTC)MAGNUM354 napisał(a): z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING

A to robi różnicę gdzie to wyładuję?
Odpowiedz
Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^
Odpowiedz
(18.12.2018, 22:46 UTC)v0y7a2 napisał(a):
(18.12.2018, 22:39 UTC)MAGNUM354 napisał(a): z tymi danymi z kartografi to może poczekaj aż dolecisz  do bańki? Wejdz na discorda i zapytaj ludzi , najlepiej Komandora. MANING

A to robi różnicę gdzie to wyładuję?

Nawet bardzo, polecam lekturę o bigosie:
https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=3130

Kartografia bywa bardzo cenna  Wink

(18.12.2018, 22:49 UTC)seishiro594 napisał(a): Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^

W 100% to nawet FDev tego wszystkiego nie ogarnia  Biggrin
Odpowiedz
Lektura o bigosie jest tylko dla członków nie dla gości Wink
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(18.12.2018, 22:54 UTC)Marv88 napisał(a):
(18.12.2018, 22:49 UTC)seishiro594 napisał(a): Siemanko... Elite dangerous mam jakoś od premiery ale grałem raczej weekendowo. Niedawno zdobyłem w swoje posiadanie Type 9, choć moim celem jest upragniona Anaconda! W elite od częstszej gry powstrzymywał mnie brak znajomych ludzi do gry wraz ze mną i mam nadzieje że zmieni się to po dołączeniu do was Smile  Mam 26 lat, studiuje i mieszkam w Toruniu, latam na Logitech Extreme 3D PRO. Liczę że wspomożecie mnie również swoją wiedzą o świecie gry, bo nie ogarniam jeszcze wszystkiego w 100% ^^

W 100% to nawet FDev tego wszystkiego nie ogarnia  Biggrin

No tak racja, czasem to widać xD Gdyby jeszcze za mojego życia dodali "spacelegs" ehh... chyba można nam marzyć Biggrin
Odpowiedz
Witam zacnych pilotów. Z tej strony Miłosz lat skromne 23. O Elite słyszałem od premiery lecz z braku sprzętu zostały mi jedynie  materiały filmowe i sama teoria. Na własny statek wsiadłem dość nie dawno po ukończeniu akademi więc jako świeżak  uczę się dopiero tego życia w przestrzeni.
Odpowiedz
Witam wszystkich. 

Nazywam się Dobiesław (r.83). W Elite gram od jakiegoś czasu. Próbowałem różnych profesji ale tylko jedna przypadła mi do gustu. Teraz latam swoim "Herkulesem" T-9, szukam odpowiedniego miejsca do wydobywania cennych surowców. Zbieram na anaconde. Może niedługo ruszę w daleką podróż na drugi koniec galaktyki. Czas pokaże.
Odpowiedz