Przedstaw się
(03.12.2018, 19:40 UTC)siwuch napisał(a): Stare dzieje to ATARI, Commodore, Amiga i Schneider [ tu chyba literówka ale starzy gracze + 40 powinni wiedzieć o co chodzi ] Smile Smile Smile

Dobrze pamiętasz, nazywało się toto Schneider CPC 464. W zamierzchłych często grałem na takim sprzęcie u kolegi (wersja z wbudowanym magnetofonem), a dwa miesiące temu go odkopaliśmy i okazało się że wciąż działa Smile 

Witam w Husarii nowych pilotów płci obojga. o7
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
Witam wszystkich.
Jestem świeżakiem zarówno w ED jak i na forum. 
Wiekowo coś w okolicach Commodore C64, Amiga 500 itd.
Pierwszy kontakt z Elite miałem na Amidze 500 i chyba, było to Frontier Elite.
Mieszkam na zachodzie Polski, jak ktoś lubi i bywał na imprezach "Przystanek Woodstock" czy po nowemu "Polish Rock Festiwal", to gościł u mnie Cool
Co do mojego nicku, proszę nie wylewać na mnie wiadra pomyj Wink . Stare czasy nick pozostał, może ktoś skojarzy z innych symulacji jak np ił2 Sturmowik.
Mam nadzieję, że wkrótce usłyszymy się na TS 3 upsss na Discordzie i spotkamy w tej wielkiej przestrzeni kosmicznej jaką oferuje ED.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam Wszystkich mam na imię Piotr z najlepszego rocznika 85 (tak mówią) mieszkam blisko Pomorza w pięknej miejscowości Elbląg, interesuje się komputerami, grami jak i nowinkami związanymi z ogólnym zagadnieniem informatyka, lubię spędzać czas z moją rodzinką i słuchać muzyki najczęściej spokojnej z lat od 1970 do 1990 ale zdarzy się że posłucham czegoś nowszego lub starszego. Gram głównie wieczorami gdy córka już śpi. Grę mam od zeszłego roku ale dopiero uczę się wszystkiego i można powiedzieć że jestem świeżakiem jeżeli chodzi o elite dangerous, narazie skupilem się na misjach transportowych i dorabia się na nich bardzo mnie interesuje exploracja i myślę żeby za nią się zabrać ale jak narazie nie wiem jak hehe latam transportem t7
Odpowiedz
Uszanowanie. 

Trafiłem na Husarię szukając polskich wątków w ED. Rocznik 80, ale w tej grze totalnie początkujący, trochę już pohandlowałem i dorobiłem się kilku słabo wyposażonych statków. Chciałbym zaangażować się w tworzenie jakiejś historii Smile Lubię sf i rpg, a ta gra ma olbrzymi potencjał immersyjny. 

o7
Odpowiedz
Witajcie wszyscy Kadeci Smile Na discordzie możecie się dowiedzieć na bierząco bardzo dużo na temat gry.
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
Szymon lat 18 

Osoba ucząca się na elektronika który raczej da rade w życiu. Bardzo polubiłem grę i jak się dowiedziałem o was przez długi czas nie wiedziałem jak do was dołączyć a bardzo tego chciałem. Nie jestem doświadczonym graczem tej gry (choć i tak czerpie z niej sporo przyjemności) z tego powodu przyjmę każdą radę jak usprawnić moją grę.

Nie wiem co dalej pisać więc witam wszystkich i mam nadzieję że będzie się nam wszystkim dobrze razem współpracowało  Biggrin
Odpowiedz
Wink 
Cześć jestem Kinga aka Shepard028

Na co dzień pracuje w prywatnej firmie. Po za pracą zajmuję się stream'ami, oglądam dość sporo filmów oraz seriali.   Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin 

Kocham zwierzaki mam obecnie dwa psy i kota. 

Jeżeli chodzi o gry oraz platformy. Jak to się mówi jestem multi-platformowa, gram na pc ps4 pro oraz xbox one x. Gry są różnie od symulatorów, po strzelanki oraz gry fabularne. Ale na dłuższy czas przykuło mnie GTA V RP. Przy czym prawie rok straciłam XD. Teraz do RP się nie dotykam XD.
Odpowiedz
Witam, jestem Marek
rocznik 80 mieszkam i pracuje w Holandii od dobrych paru lat

moje zainteresowania to: gry, muzyka, dobry film,
Odpowiedz
Tongue 
Witam Wszystkich,

Piotrek lat 26, uczę się i pracuje standardowo :Smile

Hobby: gry i astronomia posiadam teleskop GSO 8" na Dobsonie stąd w ogóle moje zainteresowanie elitką i w sumie każdą symulacją-strategia umieszczona w kosmosie :Smile
W grze jestem świeży póki co latam Cobra MKIII i zwiedzam pobliskie układy, nowy update był dla mnie pchnięciem by w końcu zaopatrzyć się w Horizon.
Odpowiedz
Czołem!

Jestem Marcin, mieszkam w Warszawie. Zainteresowań szczególnych nie mam - książki (w większości sci-fi i historyczne) oraz gry (strategie i RPG, też w większości sci-fi). W wolnych chwilach lubię porobić modele historyczne. Trenuję szermierkę oraz bieganie - jedyne 2 sporty które mi wychodzą, oraz mi się podobają
Odpowiedz