Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Rasham Calei
Cześć Wam, jestem Roger, mam 20 lat i Mieszkam pod Poznaniem.
Lubię gry, nawet bardzo. Od dziecka miałem kontakt z grami MMO i tak teraz trudno mi się bez nich obejść.
Po za tym interesuje się literaturą. Bardzo lubię czytać książki, szczególnie te nieżyjących już autorów, jak np. Dostojewski, Sienkiewicz. Ot, uwielbiam język, którym były pisane.
Nie lubię chamstwa i rzodkiewek.
Jeśli chodzi o jakieś szczególne cechy charakteru, prawdopodobnie byłaby to gadatliwość, gdyż lubię dyskutować.
Dodatkowo studiuję filologię rosyjską.
Bardzo mi miło Was poznać
Liczba postów: 40
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: Coucz
Bondziorno Pipyl
Rocznik 81. Elitką zainteresowałem się za sprawą sagii Orsona Scotta Card-a o Enderze  Co prawda, już dawno ją przeczytałem całą i to kilka razy i Elitkę też mam już ponad rok czasu, ale dopiero teraz jakoś naszło mnie na granie w nią. Jestem absolutnie na samym początku działań po tamtej strony atmosfery, moja wiedza jest znikoma i pogłębiana za skromną pomocą Hetmana. Gram też w "inne gry". Spectrum jest bardzo szerokie, od Minecrafta po Civilizacje, od WoWa (przerwa) po Albion Online, od Assetto Corsa po FH4 przez ETS. Specyfika mojej pracy na razie sprawia, że mam bardzo dużo czasu na granie  Należę do osób łatwo nawiązujących kontakty i nie mających problemu z aklimatyzacją. Preferuję w gra prowadzenie za "rączkę", nie wiedzieć czemu jestem typem gracza, który lubi powielać czyjeś działania i ewentualnie próbować swoich rozwiązań jak mi coś wpadnie do głowy. Z reguły zatem oglądam gameplaye i idę tą samą ścieżką co nagrywający.
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 7
Reputacja:
38
Platforma:
CMDR: SZCZYPH
22.11.2018, 23:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2018, 23:14 UTC przez SZCZYPH.)
Cześć
Nazywam się Bartek (SZCZYPH), lat 29, pochodzę i mieszkam w Warszawie. W SPACE SIM mam słabość od lat dziecięcych, pierwsza gra jaką grałem to Descent II ( ah stare dzieje). W ED gram od Jesieni 2018. Mam nadzieje że miło spędzę z Wami czas w ED. Gram głównie po 23:00.
Pozdrawiam Wszystkich!
Witamy gorąco na forum Husarii!
ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Liczba postów: 6
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Kazia
Cześć! Kasia z tej strony. Lat więcej jak 20, mniej jak 30  Zakręcona, wesolutka i gadatliwa babeczka.
Lubię cykać foteczki, prowadzić samochody i oczywiście grać w gry.
Kosmosy (Elitkę) poznałam jakiś rok temu, może wcześniej. Są spoko, lubię do nich wracać i pobawić się  Rzadko kiedy sama coś działam, zwykle w ekipie. Także jak zobaczycie mnie na discordzie na kanale głosowym to śmiało wbijać i zagadać!
Od niedawna pracuję, więc czas na granie został ograniczony, a tytułów tak wiele  Dlatego w ED gram z przerwami kilkudniowymi. Ale jak już gram to potrafię kilka godzin przesiedzieć.
Miło Was poznać!
No fajnie widzieć panią CMDR!
Witamy na pokładzie
Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Liczba postów: 4
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Sieg Meyer
Czołem piloci! 
Nazywam się Krzysiek i trafiłem do Was, bo szukam nowych celów w ED i ekipy do wspólnej gry. Mam trzy dychy na karku i czas na grę głównie wieczorami i na weekendy. ED podsunął mi steam na którejś świątecznej wyprzedaży, no i jak spróbowałem to nie mogłem się oderwać  Po pierwszym wylocie ze stacji musiałem zminimalizować grę i wygooglać co to do cholery jest supercruise. Po 500 godzinach ogarniam już trochę lepiej 
Do zobaczenia w przestrzeni! o7
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: BISHMADEV DAS
Witam serdecznie
Robert, 1974r, Zainteresowania różne ale najważniejsze Zdrowy styl życia, muzyka, gry np. EVE online, historia starożytnej Polski itp. jestem kompletny Świeżak Elite D ale szybko się uczę  .
Mieszkam w Londynie z rodziną czas mam wieczorami po 20.00 i nie tylko  .
Pozdrawiam. o7
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: siwuch
03.12.2018, 19:40 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2018, 19:45 UTC przez siwuch.)
(22.11.2018, 23:14 UTC)SZCZYPH napisał(a): Cześć 
Nazywam się Bartek (SZCZYPH), lat 29, pochodzę i mieszkam w Warszawie. W SPACE SIM mam słabość od lat dziecięcych, pierwsza gra jaką grałem to Descent II ( ah stare dzieje). W ED gram od Jesieni 2018. Mam nadzieje że miło spędzę z Wami czas w ED. Gram głównie po 23:00.
Pozdrawiam Wszystkich!
Stare dzieje to ATARI, Commodore, Amiga i Schneider [ tu chyba literówka ale starzy gracze + 40 powinni wiedzieć o co chodzi ]
KURDE zapomniałem o Szanownym SPECTRUM !!!!!
(01.11.2018, 19:19 UTC)PoProstuTyli napisał(a): Hey Jestem Tyli
Totalnie nowy gracz
Mało umiem, szybko się uczę !
Trochę poczytałem, daję radę grać, zarabiać, mam już drugi statek
Więc jakoś żyje z handlu
Nie mam dostępu do forum jeszcze
Z chęcią wejdę na Discorda w Niedzielę
Coś o mnie :
18 lat
Fan S-F
W podobnych grach mam :
2100h w Star Conflict
600h w Battle Star Galactika Online
100h w Dreadnought
Ale Elite Dangerous jest inne 
Czy w SC nie przypadkiem Gwiezdna Eskadra ???
C.O-O. siwuch
|