Przedstaw się
Mam na imię Maciej i urodziłem się 31 grudnia o g. 17 w roku 1977. Smile

RODO
Odpowiedz
Maciek Maćku my się chyba znamy... Biggrin
Odpowiedz
5 Grudzień 77 Smile i zawsze o rok młodszy od większości rówieśników Smile wszyscy mieli po np. 16 a ja jeszcze 15 Smile
Odpowiedz
(06.07.2018, 19:58 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Mam na imię Maciej i urodziłem się 31 grudnia o g. 17 w roku 1977. Smile

RODO

No to Twoi rodzice trafili jeszcze lepiej niż moi - ja 30 grudnia, podobno o 23:30. Tyle że kilka lat wcześniej

Wiem wiem, RODO...
Odpowiedz
Witam.
IVIichal.Przygodę zaczołem od Elite na C64.I potem wszystkie po koleji aż do Dangerous.
Grałem na Xbox One ale przesiadłem sie na PC.
Moim konikiem jest wszytko co S/F .Filmy,seriale(Polecam Altered Carbon Smile ostatnio )
Gramn też w tytuły simracingowe - Asetto Corsa,iRacing.
Chciałbym dołączyć do Husaria .
PS -moim marzeniem jest zbudowanie czegoś takiego - https://www.facebook.com/simpittech/ (niestety sam 1 projektor to 4500 Sad )

Pozdrawiam wszystkich .
Odpowiedz
Cześć!

Jestem NoYoN (w grze Gradomir) i po ponad roku nieobecności postanowiłem powrócić do gry w Elite.
Ogólnie interesuję się D&D (szczególnie Forgottenem), ale w moich zainteresowaniach jest też klimat sci-fi (kocham Star Wars i Freespace).
Kiedy opanuję na nowo grę, chciałbym właśnie dołączyć do Was i wspólnie zdominować galaktykę Wink

Do zobaczenia w grze!
Odpowiedz
I zmień ksywke na forum, bo w grze będzie ciężko - mamy taka zasadę z ena forum i na discordzie uzywamy takich samych nicków jak w grze - to bardzo życie ułatwia.
Odpowiedz
Nie widziałem opcji zmiany użytkownika, więc zrobiłem nowe konto.
Odpowiedz
Z tym dominowaniem galaktyki może być mały problem, to nie ta gra.. Wink
Witam na forum i życzę powodzenia w grze
Odpowiedz
Czolem,

Na imie mi Adam. Pozdrawiam z Irlandii gdzie stacjonuje juz 15 rok z okladem.
Lubie wszystko godne uwagi. Ciekawosc i zdobywanie wiedzy to moj konik.
Do Husarii mnie przyciagnelo FANTASTYCZNE community.
Do zobaczyska w przestrzeni Braciszkowie Husarze!
Wysokich lotow!!
Odpowiedz