Rebel Galaxy: Outlaw
Prequel gry z 2015, w którym gramy Ciocią Juno jako główną bohaterką. W przeszłości nie było miejsca na ratowanie galaktyki, tylko na ratowanie własnych... kredytów.

Na razie jest tylko zapowiedź od Sandara. Z nawiązaniem do SC Wink

LINK:
http://www.rebelgalaxyoutlaw.com/

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Super. Ogrywałem jedynkę jak glupi. Screeny zachęcają. CzekamSmile
Odpowiedz
(31.08.2018, 19:20 UTC)QCIAK napisał(a): Super. Ogrywałem jedynkę jak glupi. Screeny zachęcają. CzekamSmile

Ja tam już zacząłem robić ostry grind ku krążkowi z wyposażeniem Mk V (z warp drive'm i systemami defensywnymi na Mk VI) oraz serią modułków (choć zapewne zmienię Fault Trackera na Detail Scanner).

A po kampanii nie wiem czy nie uderzę na Polarisa (choć raczej się skłonię ku Sorcererowi ze względu na ekstra slot na komponent, ale wtedy Detail Scanner mówi bye bye).

Odpowiedz
Nigdy nie skończyłem jedynki, ale fajnie się w to grało. Smile

Podoba mi się nawiązanie do innej firmy, która robi grę w kosmosie. xD
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(01.09.2018, 13:18 UTC)ShiMan napisał(a):
(31.08.2018, 19:20 UTC)QCIAK napisał(a): Super. Ogrywałem jedynkę jak glupi. Screeny zachęcają. CzekamSmile

Ja tam już zacząłem robić ostry grind ku krążkowi z wyposażeniem Mk V (z warp drive'm i systemami defensywnymi na Mk VI) oraz serią modułków (choć zapewne zmienię Fault Trackera na Detail Scanner).

A po kampanii nie wiem czy nie uderzę na Polarisa (choć raczej się skłonię ku Sorcererowi ze względu na ekstra slot na komponent, ale wtedy Detail Scanner mówi bye bye).

Największym minusem jedynki była dla mnje właśnie ta kampania. Za krótkaWink Aczkolwiek na koniec miałem już Blackgate, więc i tak nie było co robić.

Na dwójeczke czekam teraz podwójnie, bo ma być też na SwitchuBiggrin
Odpowiedz
grałem dużo w oryginał, i w sumie myślałem że to już dawno umarło Smile ciekawe ciekawe.
Odpowiedz
Pamietam jak czekalem na pierwsza czesc, a potem sie bardzo rozczarowalem. Dla mnie bardzo slaba gra, mam nadzieje ze druga czesc bedzie lepsza.
Odpowiedz
No dobra pany, jest godzinny gameplay. Biggrin
https://www.ign.com/articles/2018/09/06/...ay-footage

Odpowiedz
Gra już ktoś po premierze?
Całkiem ciekawa opinia użytkownika z GoL-a
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
na Epic store już jest ale chyba jednak poczekam - bo to ze bedzie kolorowo to jeszcze nic nie znaczy . jako gra poprzednia część nie oferowala za dużo - lecisz na miejsce , strzelasz, wracasz - i tak w kółko. Poczekam na opinie i jakąś recenzję.
Odpowiedz