Przedstaw się
Powitał kogoś o podobnym wieku i z tej samej dziury Smile
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Zachełmie wita Jelenią Górę Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Witam

Mam na imię Mirek, rocznik '78, stacjonuję w Krakowie. Pracuję na uczelni.
Interesuje się ogólnie IT, lubię różnego rodzaju symulatory...szczególnie Prepad3D. Spacesimy kręciły mnie od zawsze, do dzisiaj ciepło wpominam Freespace'a 2.
Szukając czegoś w miarę aktualnego do ogrania trafiłem na Elitkę. Teraz przemierzam sobie kosmos, relaks i odpreżenie po pracy.

Pozdrawiam
Valkirn
Odpowiedz
Witamy o7
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Taka mała reklama przydatna początkującym pilotom :

Skrzydło specjalne HKL ( Husarski Korpus Logistyczny ) w miarę możliwości stara się pomagać początkującym pilotom. Zwykle przygarniamy takiego delikwenta do skrzydła i latamy wspólnie misje wingowe. Pozwala to wam zdobyć na początek trochę gotówki abyście mieli spokojną głowę o ewentualny wykup statku latając po bańce.
Niedawno rozszerzyliśmy naszą działalność o nową usługę - będziemy w miarę wolnego czasu pomagac wam zdobywać materiały dla inżynierów (!) abyście mogli tuningować swoje statki i bez obaw podróżować po galaktyce czy walczyć.

Wnioski można składać w dziale: The Winged Hussars - Forum › Maskelyne Vision - Stacja Orbitalna Typu Coriolis › Bar "11 parseków"
- link bezpośredni :
https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=4525

HUSARSKI KORPUS LOGISTYCZNY - TWÓJ PEWNY START W GALAKTYCE

*****************************************************************************************
W razie dużego popytu na nasze usługi prosimy o wyrozumiałość jeśli oczekiwanie na pomoc przedłuży się. Zajmujemy się też innymi ważnymi sprawami ku chwale Husarii.
*****************************************************************************************

P.S. Można nas też złapać zwykle w piątki po 20 - 21 na kanale discord - wszelkie info w dziale z pomocą, lub na stronie głównej w górnych paskach.
Odpowiedz
(05.06.2018, 18:10 UTC)Indygo napisał(a): Zachełmie wita Jelenią Górę  Wink

Byłem w Zachełmiu chyba w 2 klasie szkoły podstawowej na tzw Zielonej Szkole lata 60 XIX wieku

Ładna okolica w tedy jeszcze nie odkryta.

Czy sławna Przesieka to nie jest równoległa do Zachełmia miejscowość ??

Pozdrawiam SUDETY
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Przesieka tuż obok Zachełmia... po drugiej stronie góry... oba miejsca o wyjątkowym uroku...

Odpowiedz
Witam

Mam na imię Paweł. Pochodzę z Krakowa. 
Moje zainteresowania to tematyka Sci-fi. Dlatego tak bardzo spasowała mi ta gra Smile . Ponadto w wolnej chwili lubię wyskoczyć na siłownię i rower. Uważam się za początkującego w ed. Ale z czasem spróbuję to wszystko ogarnąć. Gra wg mnie jest fantastyczna. Taki nieskończony sandbox. To właśnie lubię.
Odpowiedz
wprawdzie Kraków daleko od Zachełmia leży (jakieś rubieże) ... ale witamy oczywiście Kolegę... Wink

Odpowiedz
Witam!
Jestem Daniel, mieszkam w Warszawie, jesteście grupą tak popularną, że na pytanie skąd o Was wiem jest niezwykle trudno odpowiedzieć, bo jesteście wszędzie, ale łatwiej powiedzieć dlaczego zdecydowałem się do Was dołączyć. Przekonał mnie kolega, którego ostatnio ktoś z tego zacnego grona poratował paliwem.
W wolnych chwilach moimi ulubionymi zajęciami jest pływanie, dłuuugie spacery, rzadziej jazda na rowerze. Jako ogromnego fana wszelkiego science-fiction nie mogło mnie zabraknąć w tytułach takich jak przełomowy Star Citizen, SWTOR (a to dawne dzieje), ogromny F2P Planetside 2, niecodzienny Warframe, a przede wszystkim Elite Dangerous, który zakupiłem w tym tygodniu, więc jestem kompletnym żółtodziobem. Mam nadzieję, że czegoś się od Was nauczę, bo już zasłyszałem o ogromie wiedzy skrytej w husarskich poradnikach i artykułach
Pozdrawiam.
Cmdr Tryumfator
Odpowiedz