Przedstaw się
Serwus, 

Na imię mam Maciek, rocznik 83, mieszkam pod Warszawą. 
Jest to mój pierwszy kontakt z elite, ale jako wielki fan serii x, czuję się prawie jak w domu  Biggrin  .
Na co dzień grzebie w uszach (działam w branży aparatów słuchowych)  Wink , a prywatnie moje hobby to sci-fi, gry komputerowe oraz stawiam pierwsze kroki w modelach rc. 
Cieszę się, że polska społeczność tak prężnie działa w elite - powodzenia komandorzy, do zobaczenia w kosmosie!!!

Pozdrawiam
CMD Yogson
Odpowiedz
Witam.
Mam na imię Łukasz, rocznik 85. Pracuję w markecie budowlanym. Moje hobby to seriale, gry, filmy. Gram na ps4
Odpowiedz
Witam, jestem Dawid z okolic Gliwic (Śląskie), rocznik 96. Ogólnie jest to chyba moje pierwsze forum w życiu xD Z zawodu cukiernik, niedługo może do jakiegoś LO pójdę. Prowadzę piekarnie razem z ojcem. Nie mam specjalnie dużo zainteresowań, nie ma na to czasu, dlatego w wolnych chwilach sobie pykam w gry, można powiedzieć, że to taka moja pasja nr.1  Biggrin
Odpowiedz
Yogson napisał(a):Na co dzień grzebie w uszach [...]
Mamy coś wspólnego, my grzebiemy przy statkach  Biggrin

Witamy na forum Husarii Smile
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Juz chyba zapomnialem w jaki sposob powinienm sie do tego zabrac. Duzo czasu minelo od tego jak uzywalem takich narzedzie jak Forum. Dzisiejsze czasy to mumble/discordy i inne takie a ludzie reaguja alergicznie na mysl o tym ze musza cos napisac.

Tak wiec na Imie mam Konrad lat 37 i mieszkam w UK.
Jak przystalo na takie fora liczac na wspolna zabawe napisze cos od siebie na temat siebie Smile.

Skad Zaintersowanie ED ?
Jestem duzym milosnikiem Sci-fi. I jak mowie tutaj o sci-fi to mowie o sciencefiction. Nie mam nic do fantastyki Orkow, Ogrow, Vampirow, Czarodziejki z Ksiezyca czy tym podobnych ale scifi do mnie zawsze trafialo bardziej.

Tak wiec:
Filmy, do ulubionych zalicze "Blade Runner", "Event Horrizon", etc, z nowszych Oblivion, Passangers - nowy Blade Runner Oczywiscie.
Seriale : "Space above and Beyond" ( takie z lat 90 ) oczywiscie "Star Trek" TNG/VOY, "Firefly" jak i nowsze "The Expanse"
Ksiazki: Przdewszystkim Lem wychowalem sie na nim i mam do niego i jego tworczosci duzy szacunek. Oprocz tego Naprzyklad David Webber i Honor Harrington.

Chcialem posmakowac prawdziwej glebi kosmosu i planowalem zakup VR. Z ta mysla zaczalem probowac rozne gry i tak spotkalem sie z ED. Z czasem doszlem do wnioslu ze jak chodzi o VR to trzeba jeszcze troszke poczekac na rozwoj technologii ale Gra mi sie bardzo spodobala.

Tak wiec latam, chyba nawet dosc sprawnie, zdazylem juz poleciec poza "Bubble", Odkryc Wlasne systemy a teraz bawie sie w community goals.
Niestety samotna gra zaczyna byc troche nuzaca dlatego tez postanowilem sie odezwac do jakiegos community.
I tak oto trafilem tutaj.

Mam nadzieje ze kogos z was spotkam w Kosmosie - zawsze gram na Open.

Dzieki !

CMDR Zahn Sizkozu na PC
Odpowiedz
Witamy serdecznie w naszych progach Konradzie!
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Czołem wszystkim!
Tutaj Piotrek! Od prawie 20 lat mieszkam w Warszawie. Rocznik '71. Dopiero "na starość" czyli gdzieś około rok temu zacząłem grać w Elitę i tym podobne kosmiczne gierki np. Star Citizen. Nigdy przedtem nie grałem. Tak mnie dopiero ostatnio coś walnęło w czerep i zacząłem grać. Najpierw znalazłem info o Discordzie tam zdaje się znalazłem inofo o Hussarskiej Elicie. Ponieważ już trochę zacząłem się nudzić w tych grach które mam, bo albo nie działają jak trzeba (Star Citizen) albo mam wrażenie że nie mam już co robić bo wszystko stało się trochę powtarzalne (Elite Dangerous) szukam tutaj inspiracj i pomocy, żeby nie odkrywać tego całego Kosmosu od początku, bo nie mam na to czasu, tylko zapytać tych którzy już to mają za sobą. Mam nadzieję że taką pomoc i inspiracjię tutaj znajdę. Teraz to tyle, skromnie na początek. Mam nadzieję że jak zagrzeję tu miejsca to poznamy się lepiej :-)

Pozdrawiam
CMDR PITMAK
Odpowiedz
Witam wszystkich, nazywam się Michał rocznik 93, jestem z poznania, pracuje w gastronomi.
W wolnym czasie podróżuje na motocyklu, od niedawna dopiero poznaję ED.

Pozdrawiam i szerokiej Galaktyki :)
Odpowiedz
Czołem Chłopaki  Smile
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Czołem! Smile

Tu taki fajny wątek jest:
https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=1172

[Obrazek: bBK7mon.gif]
Odpowiedz