Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(16.03.2016, 22:06 UTC)Iberion napisał(a): Witam wszystkich
Z tej strony Daniel rocznik '91 student informatyki, wcześniej nie miałem dużej styczności z space simami ale ED tak mi się spodobało i wciągneło, że sobie specjalnie kupiłem joystick
.
Jeszcze nie bylem na TS'ie ponieważ zgubiłem swój mikrofon gdzieś ale w niedługim czasie postaram się nabyć nowy.
Co do innych gier to trochę kiedyś grałem w lola jak wyszedł później sporo w wota i wowsa obecnie gram tylko w ED oraz hearthstona. Oczywiście wspomniałem tylko o tych online i w które grałem trochę więcej.
Witamy na pokładzie

. Mikrofon się przyda

Dużo rzeczy dzieje się na TSie

.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
Greetings Commanders
Mam na imie Martin , mieszkam w BS-38106 kwadrat Niedersachsen Ziemia , moge smialo powiedziec ze jestem fanatykiem gatunku science fiction , ksiazki (glownie klasyka) filmy , nowoczesna technika wszystko co zwiazane z cywilizacjami i co mi tylko w lapy wpadnie. Kilka miesiecy temu kolega polecil mi ED i od pierwszego zderzenia ze siana HUB-u polubilem ta gre jak zadna inna , dotychczas gramem glownie open play i pomyslalem ze pora na nastepny krok w grze czyli Community , znalazlemThe Winged Hussars brzmialo swojsko i ciekawie a wiec jestem zobyczymy co z tego wyjdzie , co tam jeszcze , latam Vulture , zaczolem wlasnie staranio o mozliwosc kupienia Imperiall Clipper.
Do zobaczenia w przestrzeni / Live long and prosper
ps: Sorry za pisownie nie mam polskich zakow.
Witam, z tej strony Maciej rocznik 73. Przygode z Elite zaczalem kilka dni temu, krece sie swoja Cobra mkIII w okolicach KINI. Mam nadzieje, ze z Wami gra bedzie jeszcze przyjemniejsza. W realu latam z wykrywaczem metalu. Pozdrawiam
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Czołem Husarii!
(21.03.2016, 05:49 UTC)lextalionis napisał(a): krece sie swoja Cobra mkIII w okolicach KINI. Mam nadzieje, ze z Wami gra bedzie jeszcze przyjemniejsza. W realu latam z wykrywaczem metalu. Pozdrawiam
Pracujesz na lotnisku?
Dawajcie do nas, gdziekolwiek jesteście - z taką kąpaniją nie będziecie się nudzić.
Imię : Mariusz
Zamieszkały : zagłębie
zawód : suwnicowy ( praca na 3 zmiany )
Przygoda z ED hmmm dość dziwnie bo mówiłem że nigdy nie będę w to grał że nie ma szans że długo by mnie ta gra zatrzymała no a jednak kumpel z roboty sie wkurzył i zakupił mi ED na urodzinki i tak kilka godzin tygodniowo muszę polatać bo jak nie to delirium łapie i gra wzięła mnie heheheh
latam x52 i na FaceTrackNoIR i sterowanie oczywiście odblaskami
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 3
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: lipjarpl
Witam wszystkich .Mam na imię Jarek ,wiek 38 ,jak ten czas szybko leci.Mieszkam w Pile.
Nie mam komputera dlatego gram na Xbox One .Wcześniej pare tysięcy bitew w WOT .Po pobraniu Elitki gra mnie wciągneła na dobre .Gram głównie po 21 ,pracuję jako mechanik ciężarowek.