Stellaris
Po tych linkach mam jeszcze większego hype'a na Utopie:
https://forum.paradoxplaza.com/forum/ind...s.1001169/
https://forum.paradoxplaza.com/forum/ind...n.1002382/
Odpowiedz
Jak to wygląda w multiplayerze ? Chyba dość długo trwa taka rozgrywka. Jest możliwość zgrania na przyszłość.
A czas leci non stop rozumiem, bez możliwości pauzy ?
Opowiedzcie coś o tym Smile Mam Stellarisa i cały czas przymierzam się do rozgrywki, ale cały wolny czas pochłania mi to forum i sama Elite. Gra wygląda naprawdę dobrze, a znając paradox będzie jeszcze lepiej.
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
Można jak najbardziej pauzować.
Odpowiedz
(06.03.2017, 20:09 UTC)Zetarus napisał(a): Jak to wygląda w multiplayerze ? Chyba dość długo trwa taka rozgrywka. Jest możliwość zgrania na przyszłość.
A czas leci non stop rozumiem, bez możliwości pauzy ?
Opowiedzcie coś o tym Smile Mam Stellarisa i cały czas przymierzam się do rozgrywki, ale cały wolny czas pochłania mi to forum i sama Elite. Gra wygląda naprawdę dobrze, a znając paradox będzie jeszcze lepiej.

Kłopot polega na tym, że ciężko mi coś o tym opowiedzieć. Wiele mechanik nie jest tak rozbudowanych jak mogłyby być, ale i tak dają dużo radości. Każdy ma trochę inny feeling z tej gry, w zależności od stylu gry jaki preferuje, np. ja czuję się albo jak imperator, tępiąc rebelię, czyszcząc całe planety i wykorzystując każdą okazję do ugrania jak najwięcej. Bo co daje tyle radości co eksterminacja pacyfistycznych ślimaków z planety obok? Biggrin
Odpowiedz
Poczekaj Calv jak wyjdzie Utopie, moje imperium cyborgów wymaże twoich ksenofobów z mapy galaktyki raz na zawsze Smile
Odpowiedz
Eee, jak gram z kimś to ksenofobii nie biere, a i ja scyborgizuję swoją rasę z hive mindem i stworzę skynet Biggrin
Odpowiedz
Hive mindy nie mogą się cyborgizować Wink
Odpowiedz
Jesteś pewien?
Odpowiedz
(07.03.2017, 14:57 UTC)Calvarian napisał(a): Jesteś pewien?

Cytat z dev diary:
Cytat:
Cytat:While Hive Minds are psionic by nature, the way they function and their connection to the Shroud is radically different from that of regular psychics, making them unable to follow the Psionic Ascension Path. Furthermore, Hive Minds are deeply biological entities, and fundamentally incompatible with the Synthetic Ascension Path.
Odpowiedz
Ktoś chce dołączyć?
Odpowiedz