Co kupić na początku gry
Triple post, nie dziala mi przez telefon opcja edytuj:-(
Polecialem sobie wlasnie na Sothis Ceos (to osobne systemy) by sprawdzic co sie zmienilo. Doszlo kilka stacji, nie pamietam ich jak tam latalem wczesniej. Ale i tak mozna tam doayc latwo nabic range i kase. Kawal drogi od systemow startowych, na obrzezach bańki ale na poczatek jak znalazl. Na jednym.przelocie wyciagam kolo 2 baniek, choc sporo misji. Szalu jak dla mnie tam jesli idzie o kase nie ma, ale na poczatek to chyba jeden z najlepszych systemow, bo szybko wlasnie wbija sie ally i reputacje oraz range. Na misjach transportowych zarabia sie doskonale gdy wozisz drogi towar, np palladium, imperial slaves etc. A tam woda, nawoz i ziarno. Lecz szybko powinniscie dostawac misje po kilkaset tysiecy, co ulatwi zakup pytona i zmiane adresu na bardziej dochodowy, ale na poczatek to super miejsce.
Odpowiedz
1. Relogi to zło. To sposób na zabijanie radości z gry.

2. Python zdania nie zmieniłem Smile Zawsze poleceny Asp Explorer i misje na planetach: szukanie i niszczenie skimmerów, niszczenie elektrowni w bazach. Do tego jakieś transporty jak się trafią - a przy tym skok ok 40LY przed Felicity i ok. 50 po Felicity.

3. Na konsoli bać się Open? Nie ma czego - konsolowcy (prawie) nie atakują ludzi.
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
Jesen lubi bladynki, inny brunetki, a kolejny wodzi wzrokiem za tylkiem Stefanem czy Zdzicha:-) ja tam pytonka bardzo cenie, choc nudzi mnie juz. Dlatego wybralem sie do Coloni, ale z odbiciem jakies 2k moze 3k w osi pionowej galaktyki, tym razem na anakondzie. Elitke w exp trzeba wbic, jak dolece do celu to byc moze odbije na Beagle point. Choc uczciwie przyznam ze nie podzielam fascynacji dlugoscia skoku, i lataniem na ramie, wiec anaconda zachowala pelna funkcjonalnosc tylko tarcze sa kompromisem bo tylko 6 na pryzmatykach, ale jest hangar dla mysliwca, laziki, systemy naprawcze. Pierwotnie mialem leciec cutterem ale ma o jeden slot na moduly zbyt malo. Skok wychodzi nieco ponad 34Ly co wystarcza mojej skromnej osobie.
Ciekawy system znalazlem, ale juz widzialem screny tego na forum, wiec nie robilem fotki, system juz zbadany 116 obiektow.
Faktycznie nie zdazylo mi sie by mnie ktos atakowal z graczy, tylko raz na CG jakis frajer staral sie taranowac przy ladowaniu, ale komp dokujacy zmniejszyl predkosc i pacjent ostro zapoznal sie z konstrukcja stacji.
Relogi, tez tego nie robie zwykle, ale czasem tak.
Odpowiedz
(15.05.2018, 19:55 UTC)PanTwardowski76 napisał(a): Triple post, nie dziala mi przez telefon opcja edytuj:-(
Polecialem sobie wlasnie na Sothis Ceos (to osobne systemy) by sprawdzic co sie zmienilo. Doszlo kilka stacji, nie pamietam ich jak tam latalem wczesniej. Ale i tak mozna tam doayc latwo nabic range i kase. Kawal drogi od systemow startowych, na obrzezach bańki ale na poczatek jak znalazl. Na jednym.przelocie wyciagam kolo 2 baniek, choc sporo misji. Szalu jak dla mnie tam jesli idzie o kase nie ma, ale na poczatek to chyba jeden z najlepszych systemow, bo szybko wlasnie wbija sie ally i reputacje oraz range. Na misjach transportowych zarabia sie doskonale gdy wozisz drogi towar, np palladium, imperial slaves etc. A tam woda, nawoz i ziarno. Lecz szybko powinniscie dostawac misje po kilkaset tysiecy, co ulatwi zakup pytona i zmiane adresu na bardziej dochodowy, ale na poczatek to super miejsce.

Zobaczymy ja w drodze do Sothis, nastawiam sie na misje transportowe
Odpowiedz
co wy z tym Sothis-Ceos macie ciagle... Smile
Odpowiedz
Ja tam nie musze juz orac na sothis, admiral juz dawno wbity, corwetta kurzy sie w hangarze, bylem tam wczoraj sprawdzic byl boom na obu systemach, wiec jesli maja wzdychac do Trypra7 niech troche zarobia i kupia cos lepszego, a to jedno z lepszych miejsc na poczatek. Ja jestem juz w 1/3 drogi do colonii, ch6ba wroce do banki jak bedzie jakis update, pozwiedzam sobie
Odpowiedz
jaka to kolonia ?
Odpowiedz
Mam wystarczająco orki w realu więc na orkę w grze nie mam najmniejszej ochoty Tongue

Jestem zwolennikiem zarabiania kredytów i zdobywania rang - mimochodem. Przy okazji. Trochę pasażerki, trochę misji na planetach, trochę kurierki, trochę górnictwa, trochę wypraw w nieznane, trochę handlu, trochę zamachów, trochę polowań w REZ lub CZ itd. Płodozmian bo przecież gramy dla rozrywki.
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
Wpisz w whszukiwarke nazwe ukladu "colonia" to pare zamieszkalych systemow w tym i husarie tam znajdziesz o okolo 20k LY od Sol niedaleko od centrum galaktyki. Jesli sie uda to poleca na beagle point czyli najdalsza gwiazda w galaktyce gdzies ponad 60k Ly, na razie jest3m w polowie drogi do coloni. Jak bedzie cos wiadomo o update to zaczne zawijac do banieczki
Odpowiedz
no Razery kupione można pogadać na imprezie.
To chyba też jedna z rzeczy które trzeba kupic na początku gry, jakiejkolwiek, słuchawki.
Odpowiedz