Spotkanie Husarskie - Warszawa
no to może do Krakowa przenieście ... będzie bliżej ...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(17.09.2016, 10:07 UTC)szarik napisał(a): no to może do Krakowa przenieście ... będzie bliżej ...

To jak tak to może od razu do centrum, do Rzeszowa?  Biggrin
Odpowiedz
Proponowałbym zrobić ankietę gdzie komu by było najbliżej (z możliwością wielokrotnego wyboru) i tam gdzie będzie najwięcej ludzi to tam zrobić zjazd, a inni musieliby się już dostosować ;( wszystkich nie uszczesliwimy ;(
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
Trzy propozycje, wybierajcie:
- Kraków centrum
- Kraków Nowa Huta
- Kraków Stare Miasto

gdzie komu bliżej, reszta się dostosuje...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(17.09.2016, 15:02 UTC)szarik napisał(a): Trzy propozycje, wybierajcie:
- Kraków centrum
- Kraków Nowa Huta
- Kraków Stare Miasto

gdzie komu bliżej, reszta się dostosuje...

Dla spotkań w Krakowie był osobny wątek Tongue
Odpowiedz
Ten wątek jest o spotkaniu w Warszawie.
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
Podbijam temat, też bym przeszedł się na piwo. Biggrin
Co do miejscówek to jest Paradox przy Anielewicza, stricte rpg, bitewniaki, karcianki i planszówki. Przestrzeń nie jest przesadnie duża, więc w zależności od ilości osób chętnych na spotkanie można brać pod uwagę.
LevelUP przy Moliera, niby jest klimat gier, jakieś konsole. Nigdy tam nie byłem, więc nie wiem czy warto.
Padbar, byłem tam kiedy był przy pl. Bankowym. W miarę spoko klimat, też jakieś konsole są,  dużo miejsca. Teraz jest nowa lokalizacja, więc trzeba by zbadać wcześniej.
Potem jest jeszcze parę innych opcji już zwyczajnych bez klimatu gier. Z tych które są w miarę ok i jest dużo miejsca to Bierhalle dowolne albo Browarmia(w sumie też Bierhalle to jest Tongue).
Odpowiedz
Panowie,

Jest propozycja aby się spotkać przy dobrym kraftowym piwku na WARSZAWSKIM FESTIWALU PIWA.

Termin: 13.10 - 15.10
Dzień i godzina do ustalenia. Ja na 100% będę 13go, tak samo Randall (nowy kadet u nas)
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz
+1
też będę.
Odpowiedz
Ja też się pojawię.
[Obrazek: coLdRBJ.png]
All peas are equal, but some peas are more equal than others.
Odpowiedz