The Division
Ciekawe jak system klanów będzie działał: https://www.reddit.com/r/thedivision/com...an_system/
Odpowiedz
To co zakładamy?
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
Hmmm nie jestem pewny czy funduszy mi starczy na Division ale możemy spróbować Smile
Odpowiedz
Trochę pograłem i mam mieszane uczucia bo...
Gra wygląda naprawdę bardzo fajnie. Mechanicznie i audiowizualnie jest naprawdę nieźle, ale wydaje mi się, że trochę przesadzili w Combat Zonach, w których aby ubić NPC trzeba mu wpakować 3-4 magazynki z kałacha prosto w łep. Nie wiem dlaczego cofnęli się do rozwiązań z gier, w których były tzw. Bossy na koniec każdego z etapów. Rozumiałbym to, gdyby za tym kryła się jakaś złożona taktyka na ubicie tego typu NPC, ale czegoś takiego tu nie ma i wobec tego powinni z tego rozwiązania zrezygnować, bo na tę chwilę to sporo psuje rozgrywkę.
Czy kupię - nie wiem. Ta beta trochę pozostawiła niedosyt, bo chciałoby się zobaczyć nieco więcej zawartości. Myślę, że gra warta uwagi, ale osobiście jeszcze poczekam na więcej informacji, tym bardziej, że mam co robić Smile
Odpowiedz
Widać ominęły cie Borderlandsy i Destiny... The Division na nich się wzoruję...
Pozatym wygląda na to ze Ubisoft ma dla PC ulepszoną wersje:

Odpowiedz
Giveway The Division: http://www.kinguin.net/pl/blog/lowcy-gie...=lowcygier
Odpowiedz
Preview od Worth a buy. Uwaga, niecenzuralne: https://youtu.be/X_A9nO-off0
Odpowiedz
Filmik gościa który nie kuma ze to jest mix gry tpp i rpg i czepia się ze w bossa trzeba wpakować milion kul nie jest dla mnie wiarygodny Wink To tak jak by narzekać ze w Wiedźminie postacie nie giną od jednego cięcia mieczem...

Co do tego ze misje są nudne to jakoś tego nie odczułem... Może dlatego ze w coopie grałem...
Odpowiedz
Ominęła mnie 2 beta. Na szczęście nie dodali o wiele więcej do zwiedzania. Osobiście mysze powiedzieć, że gra pokazała pazur dopiero jak weszliśmy w grupie, na teamspeaku do misji na poziomie hard. Jeśli gra oferowałaby sporo takich misji, z różnymi poziomami trudności to może skusiłbym się na nią w okolicach 100zł. Niestety na starcie jest to 50zł więcej, a nie przemawia do mnie cały tryb kampanii i zony PVP (dla innych będzie to wartość dodana) - jest dla mnie dość chaotyczna, bez ładu i składu z dość dziwna jak dla mnie mechaniką pvp - strzel pierwszy by rozpocząć tryb PVP? 0.o

Co to samego bicia mobów. To nie jest gra TPP + symulator życia na rozpierdzielonym Manhatanie. To bardziej TPP z elementami RPG, tak zaszufladkowali to twórcy i tak trzeba to odbierać, albo przejść obok i nie kupować.
Odpowiedz
Nie musisz strzelać pierwszy aby rozpocząć walkę. Dark Zony to takie mini Dayz które polega na walce o loot... Jak strzelisz do non-hostile agenta to dostaniesz bounty na swoją głowę ale jak ukryjesz się i przetrwasz to dostajesz swoje bounty Smile

Pvp w Division to troche inne podejście niz zwykły CS albo Call of Duty.
Odpowiedz