Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Pare rzeczy mogli by dodac, bo przyznam ze od miesiaca odpuscilem elitke, poprostu nie bardzo juz mam co robic a znudzilo mi sie szukanie materialow dla inz. Liste marzen i zyczen mam dosyc dlugą. W tym roku aktualizacje byly bardziej kosmetyczne, rozumiem ze free, ale chyba wolalbym zaplacic te 20-30£ i dostac cos naprawde duzego i konkretnego. Ja wiem ze to krata browa4ow w uk ale na takie poswiecenie jestem gotow. Obie kknkurencyjne gry otrzymaly soczyste patche, ktore duzo zmieniaja, SC ma szanse jesli wszystko poskladaja do kupy powaznie obic ED chic nie predko. Braben to taki dziwny gosc co lubi oprocz ciagniecia swojej Elitki nagle wyskoczyc z pomyslem na inna gre, z gatunku moze poznam innych ludzi... juz kiedys zamiast ciagnac elitke zabral sie za robienie symulatora psa, i dopiero po paru latach dzieki kikstarterowi udalo sie odnalazl. Mam nadzieje ze tym razem nje bedzie podobnie, choc przydalo by sie gdyby im ktos swieczke pod zadkiem zapalil. Moze zamiast bawic sie w tworzenie gierki o wesolych miasteczkach nalezalo by ten wysilek skierowac na elitke, bo mam wrazenie ze laty do niej robia po godzinach