Nowe logo na forum
Miodzio będzie wyglądać każde Smile
Odpowiedz
Ostatnie pomarańczowe jest po prostu MEGA.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Jeszcze jedna paczka:

P.S. Wiem, że to ściema z tym napisem Maskelyne Vision, ale nie mogłem się powstrzymać. Swoją drogą nie mogę się doczekać kiedy będziemy mieć stację typu Orbis

[Obrazek: 0H6KEoJ.jpg]
Odpowiedz
Czad! Biggrin

P.S. Kiedy to zaaplikujemy na forum? Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
A może w taką stronę ???

[Obrazek: vIxnsdq.jpg]
Odpowiedz
Jest super, bardzo fajny motyw z tym wychodzeniem Eagla poza belkę.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Anukus, zaraz niektórzy zaczną grę samowstępną jak jeszcze coś wrzucisz Biggrin

A tak serio to super grafiki Smile
Odpowiedz
To z Eaglem mistrzostwo świata totalne Smile
Odpowiedz
Tutaj taki myk z eaglem nie przejdzie Smile

Od początku założenie było takie, żeby nie robić cepelii i jakiś niepotrzebnych rzeczy na stronie. Dlatego to logo jest w takiej surowej formie. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu, więc jeśli Mathias zmieni Wam to logo na taki banerek, nie mam nic przeciwko, zawsze to jakaś odmiana Smile
Ja po prostu bardziej lubię prostotę i minimalistyczne formy, natomiast wszelkie banery mnie odstręczają. Ale zmiany są zawsze potrzebne i mile widziane.
Odnośnie połącznia TBC z naszym logo, to coś w nocy próbowałem zrobić, ale mi się to nie podobało.
Jeśli ktoś chce pokombinować to ja bym poszedł w kierunku zastąpienia tej planety z logo na inarze, właśnie logo TBC. Tylko trzeba pogodzić formy Smile...mi to nie wyszło, kształty dobre, wszystko niby ok, ale nie podoba mi się.
Może komuś wyjdzie po prostu lepiej.
Odpowiedz
Ooooo, widzę że Husaria się aktywowała artystycznie :-) nawet nie wiecie jak mnie to cieszy.

Co do banera na gorze to moim zdaniem powinno być bardziej kompaktowe. Mimo że strona głównie wyświetlana jest na Full HD to ta przestrzeń u góry dużo zajmuje i jest pusta
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Odpowiedz