Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(13.01.2018, 12:33 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a): Czas najwyzszy aby Fdev sie z tym wkoncu ogarnal. W tym czy innym wymiarze musza byc przeciez jakies magazyny o duzych pojemnosciach.
Ode mnie +1
a te samochodziki na stacjach ciagle cos wożą, nawet ja na padach siedza tylko wojskowe eagle i vipery

jestem i bylem za - wprowadzic 3 rozmiary za rozna kase + transfer z licznikiem czasowym z stacji do stacji hmm ale zaraz zaraz co beda robic handlarze...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 7
Reputacja:
14
Platforma:
CMDR: L.BISHOP
Szybciej bedzie zalozyc drugie konto, kupic T10 i tam trzymac sobie swoje towary, w razie co przelaczyc sie i wyrzucic to co trzeba.
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 20
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Tirith_PL
Osobiście mógłbym nawet poświęcić większość elementów które będą wprowadzone w Beyond. Brak takiego magazynu jest dla mnie jak kula u nogi. Ile to razy zbierałem jakieś materiały i w między czasie już nie mogłem sobie polecieć np powalczyć. Zamiana na mniejszy statek gdy cargo pełne też nie możliwe.
Taki magazyn to nawet za $ kupię.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: CMDR LUKASH80
Witam . Szkoda że nie można mieć dodatkowego statku transportowego kierowanego przez NPC który by mógł latać razem z nami jako taki magazyn . A pomysł bardzo dobry i bardzo przydatny