Przedstaw się
Cześć wszystkim Biggrin

Jestem Michał lub jak w elite cmdr Atomowykosmogrzmot Biggrin mam 32 lata, kilkadziesiąt godzin w elite czyli świeżak. Tak jak w życiu po moim rodzinnym Podlasiu tak i w elite mam ochotę poszwendać się po miejscach w których diabeł mówi dobranoc. Z zawodu stolarz, lubię gotować, czytać, biegać i zgłębiać astrofizykę na tyle na ile mój laicyzm mi na to pozwala.
Odpowiedz
Witajcie asy próżni.
Zacznę od tego że od razu idę na urlop :p trochę mnie nie będzie ale wrócę i mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto będzie w stanie mnie przeszkolić Wink  co nieco potrafię  ale nie mam się czym chwalić :p 
Krzychujec melduje się gotowy do służby o7
Odpowiedz
Big Grin 
Cześć wszystkim,
jestem Przemek, rocznik '78, pochodzę z Bytomia a mieszkam od dłuższego czasu w Beskidach. Na co dzień jestem programistą a hobbystycznie lubię budować różne ogrodowe rzwczy z drewna. Poza tym interesuję się astronomią i chętnie gram w planszówki. W Elite grałem jeszcze na przełomie 80 i 90 lat na moim C64  Biggrin a potem też we Frontier na PC
Odpowiedz
serwus, tu kadet glorb gleb (mówią mi gleba), chce się ładnie przywitać.
Jestem świeżak w elicie ale juz widze że to tytuł ktory zostanie ze mną na reszte życia, jak nie latam w kosmosie to w wirtualu jezdzie w ets, ats, czasem rajdy, city buildery, strategie ekonomiczne, open world survivale, postapo, (huge zomboid nerd) czy cokolwiek w łapę wpadnie. W co sie da gram na VR bo czekałem na tą technologie od przynajmniej 26 lat i wreszcie jest. Próbuję też dłubać swoje gierki w unity i unreal
IRL pisze, nagrywam "produkuje" muzykę i koncertuje (pop, rock, metal, alternatywa, elektronika, soundtracki, everyythingg) dla siebie niekomercyjnie - dla innych - jak sobie zażyczą. z zawodu graficzę, 2d, 3d, motion, hobbystycznie robie animacje i komputerowe i glichtowe analogowe na starych telewizorach i popsutej, bendowanej elektronice z epoki kineskopów. Staram sie być pomocny, cierpliwy i życzliwy, więc nie krępować się odzywać w różnych husarskich i nie husarskich tematach. o7
Odpowiedz
Cześć, 
Nazywam się Rafał. Pochodzę z południa Polski. Na codzień pracuję jako grafik DTP. Lubię RPG i wogóle grać Smile Najbardziej to w gry planszowe, ale gdy nie mogę lub nie mam czasu to siedzę przy kąkuterze Smile W Elite zgrywałem się już na Amidze i teraz wróciłem.
Melduję się do służby o7
Odpowiedz
Widzę, że fan Wh40K Biggrin

Nie grywasz czasem w Battletecha? Smile

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Cześć,
nazywam się Piotr, rocznik '77 z Wrocławia. W Elite dosyć świeży ale wkręcony w temat przez zaawansowanego CMDR-a, więc 3 garście porad już dostałem zanim trafiłem na forum. Wirtualnie jeżdżę też w ETS2/ATS. Prywatnie prowadzę JDG w branży narzędziowej. Lubię czytać kryminały i grać w planszówki.
Odpowiedz
(08.06.2026, 10:57 UTC)Jasny Pieron napisał(a): Cześć,
nazywam się Piotr, rocznik '77 z Wrocławia. W Elite dosyć świeży ale wkręcony w temat przez zaawansowanego CMDR-a, więc 3 garście porad już dostałem zanim trafiłem na forum. Wirtualnie jeżdżę też w ETS2/ATS. Prywatnie prowadzę JDG w branży narzędziowej. Lubię czytać kryminały i grać w planszówki.

Witamy kolejnego Wrocławianina. Gdybyś był głodny wiedzy nt. Elity zapraszamy na nasz Discord na kanaly publiczne. Zawsze ktoś chetnie pomoże.
[Obrazek: 437044.jpg]
Odpowiedz
Cześć wszystkim
mam na imię Mateusz, rocznik 88, Wrocław City.
W ED już grałem w TWH na ps3, później na pc no i kolejny powrót Smile
Lubię klimaty kosmiczne ED , Solar Expanse, Kerbal Space Program, Space Engineers, Stellaris etc.
Odpowiedz
o7 Husarze!
Nazywam się Bartek, rocznik 88, Wrocław (widzę że ostatnio sporo nas z regionu Smile )
Jest to w zasadzie mój 3ci wpis w tym temacie - przed laty dołączyłem do TWH na XBOX, przerwa, później na PC jako Tuńczyk, przerwa, i teraz ponownie jako Hałabała.
Lubię gry różnego rodzaju od RPG, poprzez symulacje (sim-racing, ED), aż po rywalizację CS2, NBA, LMU. W wolnych chwilach prowadzę sobie powoli kanał na youtube (obecnie +1,8k subs).
Prywatnie ojciec 5-latka, mąż, pancio kundelka, pracownik korpo, koszykarz (obecnie kontuzjowany - zerwany achilles)
Pozdrawiam!
Odpowiedz