OFICJALNY NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź!
Nowy SRV SCORPION ujawniony podczas dzisiejszego streama

[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
ooo czyżby wymienne rodzaje strzeladeł na dachu ?
Odpowiedz
Będzie multi crew Smile
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Nawet fajnie się jeździ tym nowym SRV.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Jak się podobają wnętrza Fleet Carrier''ow? 
Od 46:50.

Moim zdaniem uroczy Startrekowy mostek Smile
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
a co tam stało ze składanymi skrzydłami w 50:23 ?????

i jaki fajny pokład widokowy przy 51:00 - ciekawe czy na czas skoku wszyscy gracze wstaną z krzeseł albo czy się szyby zasłonią Smile

i jeszcze ciekawsze : co tam robią terminale ( które skrzętnie były omijane podczas streamu ) - będzie mozna brac misje po wskoczeniu do systemu bez podrózy na stacje w tym systemie ? Wiecie, takie automatyczne podłaczenie się do komputerów stacji w systemie ? trudno mi w to uwierzyć - a za słabo u mnie z angielskim nie wiem czy coś o tym mówili ?
Odpowiedz
Mnie cieszy to że w końcu będzie można Biological Data oddawać na lotniskowcu. Uprzyjemni to eksploracje i zlikwiduje stres związany z dowiezieniem danych do bańki.
Nareszcie lotniskowiec będzie mógł być prawdziwą baza wypadową na dalekiej i długiej eksploracji Smile
[Obrazek: SvUXKFn.png]   [Obrazek: 196375.jpg]
Odpowiedz
Nadal - po co sa terminale do misji w każdym korytarzu?
I nadal - co to za statek ze składanymi skrzydłami ?
Odpowiedz
(19.12.2021, 08:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Nadal - po co sa terminale do misji w każdym korytarzu?
I nadal - co to za statek ze składanymi skrzydłami ?

Mnie bardziej coś innego ciekawi - zauważ, że przy drzwiach rozsuwanych jest terminal. Taki jak na planetach, który można przeciążyć, aby drzwi otworzyć... Czyżby w zamyśle były jakieś misje abordażowe na lotniskowcach czy coś?

[Obrazek: a5gn6k2.png]
Odpowiedz
No to akurat skoro sa drzwi to i zamek jest Smile ale faktycznie - widac że można go naładować Smile to i może przeładować Smile
Odpowiedz