Przedstaw się
Witam.

Michał, rok produkcji '76, stacja Elbląg. 

Pozdrawiam załogę.
Odpowiedz
Czołem!

Krótko i na temat. Warszawski rocznik '83, z zawodu nauczyciel informatyki w praktyce zawodowy tester gier (QA Tester).
Z kolegami zza granicy prowadzę wirtualną firmę transportową o profilu charytatywnym. My sobie jako wirtualni piloci latamy w MS Flight Simulator albo X-Plane, albo jeździmy sobie w Euro/American Truck Simulator i kręcimy kilometry. Nasi partnerzy i sponsorzy za wykonane loty i przejechane kilometry przekazują darowizny na rzecz UNICEF. Z ostatnich kilku lat 2020-2022 wychodzi około 1500 Euro darowizn rocznie. Firma to "Air Child". Tak więc sporo latałem w flight simy, grywam dużo w ETS/ATS, kręcę też conieco w ramach War Thunder. W samo Elite nie grałem, ale zdecydowanie za dużo godzin spędziłem w First Encounters. Z racji wykształcenia i zamiłowania na swoim YT mam sporo filmów dotyczacych grania i nauczania, tutoriale do aplikacji, gier, ale i gameplaye i livestreamy.
Z innych ciekawostek to m.in. prowadzę z żoną scholę dziecięcą (chór kościelny w roku szkolnym) a w wakacje dłubiemy w rekonstrukcji historycznej z Wioską Gotów w Masłomęczu.
Odpowiedz
oo ciekawe, i szczytrny cel - powiedz czego uzywacie do ETS/ATS ?
Truck book,
Pick UP
?
Odpowiedz
(28.11.2023, 21:07 UTC)MAGNUM354 napisał(a): oo ciekawe, i szczytrny cel - powiedz czego uzywacie do ETS/ATS ?
Truck book,
Pick UP
?

Używamy TrucksBook -> https://trucksbook.eu/company/178544
Odpowiedz
Witam Kosmici .  
Jestem Gimaka.  po 3 k godzin swietlnych spedzonych samotnie w przestrzeni  czas poszukac towarzystwa. 
Wiec jestem . 
Pozdrawiam  serdecznie  Kosmitow takich jak ja .

ups. pozdrawiam wszystkich Kosmitow Biggrin
Odpowiedz
(30.11.2023, 06:04 UTC)Xun Vixx napisał(a):
(28.11.2023, 21:07 UTC)MAGNUM354 napisał(a): oo ciekawe, i szczytrny cel - powiedz czego uzywacie do ETS/ATS ?
Truck book,
Pick UP
?

Używamy TrucksBook -> https://trucksbook.eu/company/178544

Mam nadzieje ze trafiam w dobry rozdzial szanownego forum. Inne mam zablokokwane , wiec pisze tutaj. 
Zanim przejde wasza inwigilacje, czy tez   zanim znajdziecie czas  przyjac nowego "kadeta" w swoje szanowne szeregi ,informuje zainteresowanych ze  chetnie polatam z kims za  bounty . Czy inne takie.  Zeby urozmaicic swoje zycie growe i moze kogos  kto czuje  podobnie jak ja,.  
Swoja droga. nie robcie cyrkow z ta rekrutacja,.  bo jak widze kolejek nie ma.  
pozdrawiam Kosmitow

za utrudnienia serdeczne sorki

Calvarian ; z okazji urodzin najlepszego
Odpowiedz
Exclamation 
Witajcie Husarze!  Thumbs_up

Jestem Marcin! Na karku prawie 34 lata bo rocznik 90'. Mam swoją bazę w Warszawie!

Na co dzień jestem mechanikiem lotniczym Airplane . Jest to moja praca od około 4 lat a pasję do lotnictwa mam od dzieciaka. Obok miejscowości w której się wychowywałem jest lotnisko wojskowe więc odkąd pamiętam lubiłem patrzeć na samoloty, słuchać ryku silników odrzutowych i marzyć o tym by kiedyś zostać pilotem wojskowym. Życie potoczyło się jednak inaczej, ale pasja pozostała, z lotnictwa nie zrezygnowałem i jestem tu gdzie jestem.

Przez moje dotychczasowe życie przewinęła się też muzyka ponieważ 8 lat grałem z kolegami w zespole Note . Wszystko zaczęło się w 2 klasie podstawówki więc wiadomo że na początku było to dość proste granie, które z biegiem czasu przekształciło się w coverowanie takich kapel jak Black Sabbath, Deep Purple, TOTO itp. 

Obecnie, kiedy już skończę kręcić śrubki w samolocie lubię żeglować, grać w gry, chodzić na koncerty.

To tyle, krótki wstępniaczek.

Pozdrawiam i widzimy się w grze Exclamation  o7 Exclamation
Odpowiedz
Star 
Czołem piloci ! Jestem CMDR Ferret Hunt i niedawno dołączyłem do waszego forum ! Mam nadzieję znaleźć tu bratnie duszę. 
Jestem po 30 mieszkam w systemie Wielka Brytania
moje hobby to mining i spokojne loty których również wam życzę! Trzymajcie się dozobaczenia w przestrzeni
Odpowiedz
Mining i spokojne loty, mój ziom Smile
Odpowiedz
Hej,

Jestem Kamil - rocznik 87', geodeta - Kraków .

W ED latam już jakiś czas (gdzieś od 2019). Głównie zajmowałem się spokojną eksploracją i exobiologią. Wróciłem ostatnio do bańki i zająłem się handlem. W planach mam Elite w handlu, wbicie rang w FED/IMP i pasażerka / rescue . Miningu też nie wykluczam. Jeśli chodzi o combat to mam 2 lewe ręce, ale jak będzie potrzeba to stanę do boju Wink

Oto  moje profile:
INARA
EDSM

Pozdrawiam
[Obrazek: 341333.jpg]
Odpowiedz