Przedstaw się
Witajcie!

Arteo Pro z tej strony 07

Miło do Was dołączyć. Lubię tematy "kosmiczne" (zawzięcie grałem w Eve Online) i całkiem możliwe, że w ED zagoszczę na dłużej.
Pozdrawiam i do zobaczenia w przestrzeni.
Fly safe. 07
Odpowiedz
Witam całą grupę TWH
Na imię mam Łukasz rocznik 84' pochodzę z miasta Łapy obecnie mieszkam w Białymstoku na podlasiu.
Zajmuję się budową budynków przemysłowych w firmie BDT Białystok
Moim dodatkowym zajęciem jest handel na giełdzie. Dopiero stawiam pierwsze kroki mam za sobą parę upadków. Ale sądzę że z nich się podniosę bo trafiłem do bardzo ciekawej grupy Pana Roberta Gawędy.
Zainteresowania
Sport- jazda rowerem
Gry PC- obecnie gram w parę gier między innymi New World, Conan Exilise, ETS2, Elite Dangerous (Tutaj stawiam pierwsze kroki. Nauczyłem się już podstaw poruszania się w grze i pilotażu. Obecnie zajmuję się górnictwem. Złożyłem za namową znajomego podanie do TWH. Wybieram się do waszego systemu górniczego. Mam nadzieję że mogę Biggrin. )
muzyka- uwielbiam muzykę z lat 80' najbardziej zespół Roxette, Iron Maiden, AC/DC, ZZ TOP
gry planszowe
Pozdrawiam i do zobaczenia w przestrzeni
Odpowiedz
Dzień dobrySmile
Jestem Krzysztof a w grze nazywam się Nowak Kowalski. Mam 40 lat i dołączyłem do forum i zakupiłem ED z kilku powodów: lubię gry o tematyce kosmosu; lubię grać w gry, które nie kończą się po kilku godzinach zabawy; chcę być dobry w tą grę, więc chcę się uczyć od najlepszych; super, że jest polska społeczność w tej grze i można pograć realizując wspólne cele. Super, że dołączyłem pozdrawiam i do zobaczenia w kosmosieSmile
Odpowiedz
Loreft Łukasz -cześć. Szybki wpis z Wawy : w poniedzialek jak wrócę z pracy możemy od razu lecieć coś pokopać jeśli możesz to kup Pythona.
Odpowiedz
Witam serdecznie wszystkich!
Marcin 31 lat, z tej strony. Pochodzę z Małej wsi na śląsku, żyję i pracuję w Niemczech. Mam nadzieję, że odnajdę się w tej gigantycznej społeczności.
Odpowiedz
No to moja kolej Smile

Nazywam się Julian. Rocznik 07. Mieszkam w okolicach Jeleniej Góry. Moje zainteresowanie to: motoryzacja, gry komputerowe. 

Postanowiłem dołączyć do Husarii, żeby gra stała się ciekawsza.

Pozdrawiam Cmdr Kuropatwa22
Odpowiedz
Dzień Dobry Wieczór przede wszystkim Husario.

Na wstępie dziękuję za przyjęcie na okres próbny w szeregi Skrzydlatej Husarii.
Z tej strony Borg Grob, a w świecie rzeczywistym Radosław, dawniej znany jako Klax, Klaxonic lub Lamas od nazwiska aktora którego imię jest prawie moim nazwiskiem Wink. Na liczniku przeżytych wiosen ostatnio zmieniłem trójkę na czwórkę z przodu (rocznik 81). 

W ED zaczynałem grać dawno, temu jednak z los i sprzęt wtedy nie pozwolił przysiąść do niej na poważnie. Dopiero teraz znalazłem w sobie odpowiednio dużo samo zaparcia aby w niej się zagłębić na poważnie.

Po za graniem, czasem spędzam czas na programowaniu w C#, lub kodowaniu stron internetowych. W planach mam wydanie swojej gry obecnie pod roboczym tytułem Scrammol. Ale to jeszcze daleka przyszłość.

Edit:
Miejsce kwatery stałej Szczecin.
Odpowiedz
Elo,

Z tej strony Jakub AKA Shpenio, 31 lat, z okolic Poznania.

Generalnie do gry trafiłem dosłownie przypadkiem i żałowałem, że tak późno się o niej dowiedziałem. A mianowicie trafiłem dzięki temu filmikowi
https://www.youtube.com/watch?v=rjKspm_P...el=TVGRYpl

a potem ogarnałem Poradnik Totalny Mathiasa Smile

Także dopiero przyswajam wiedzę o grze a jest tego dużo.

Pozdro!
Odpowiedz
Thumbs Up 
Hej Łukasz z tej strony z Kielc, nick cksaid dzięki za przyjęcie i pozdrawiam
Odpowiedz
Czołem Husarze 
Tutaj Krzysiek, lat 4X
Gram w ED dość krótko, ale wciągnąłem się dość mocno (niestety) bo zawsze symulatory mnie kręciły, a pustka kosmosu pozwala oderwać się od przyziemnych problemów.
Krążyłem wokół Tej społeczności spotykając znajome nazwy w grze, słuchając kolegi opowiadających o Husarii, a bez poradników CMR Mathiasa byłoby naprawdę ciężko ruszyć. 
Pomyślałem sobie że wypada się chociaż przywitać. 
Dzień dobry Smile
Odpowiedz