Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: SabatPL
Witam wszystkich.
Nazywam się Norbert, rocznik 76 więc jeszcze pamiętam i grałem w Elite na Amidze 500. Zainteresowania to II wojna światowa, S-F, komputery, gry.
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: CMDR MACIEKMACKU
Witam
Nazywam się Maciek, mój nick w grze maciekmacku
Latam Kraitem mk2
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: NUS-IK
Witajcie Polacy (Legendarni Lechici) jestem Nus-iK z Odrowąża od tyłu Ki-suN z Żąwordo, od wielu lat jestem nie pracujący, działam na własną rękę dlatego też mam dużo czasu na gry treningi i grę na gitarze klasycznej, lubię sobie polatać bokiem na torze czy to na rondzie, zwiedzanie świata też mnie interesuje, i wiele innych ciekawych rzeczy. pozdrawiam Husarzy i widzimy się w grze
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Moqur
Witam legendarną społeczność THW!
Mam na Imię Janek (78), od dziecka a dokładnie od ZX Spectrum zakochany w grach. Motyw Elite przez cały ten okres (jeszcze od amigi) gdzieś się przewijał jednak nie był celem zainteresowania (z różnych powodów). Dopiero teraz, od bardzo niedawna zainteresowała mnie Elite Dangerous i wszystko co z nią związane. W trakcie poznawania tej gry zasłyszałem o tej elitarnej społeczności uskrzydlonych.
więc zgodnie z maksymą Romana Dmowskiego....:
"Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka.
Bo im szersza strona mego ducha żyje życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuję potrzebę dbania o jego całość i rozwój."
....jeśli mam latać w kosmosie to chciałbym pod banderą polskich husarzy!!