Stellaris
Czy jesteście chętni dzisiaj na kontynuację?
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Ja ok 21 powinienem być wolny. Zobaczymy ile osób będzie.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ja będę.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Będę czekał.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
Odpowiedz
Gramy dzisiaj?
Odpowiedz
ja moge pograć
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
A niech Was piekło pochłonie, interdykcje spotkają co minutę, zapominjcie zatankować! Zainstalowałem, zobaczę o co biega, trzcia nocka zarwana. W pracy się czołgam a nie chodzę.
Odpowiedz
(21.04.2017, 19:46 UTC)Pienias napisał(a): A niech Was piekło pochłonie, interdykcje spotkają co minutę, zapominjcie zatankować! Zainstalowałem, zobaczę o co biega, trzcia nocka zarwana. W pracy się czołgam a nie chodzę.

Wszystkich nas tak samo wciągnęło, witamy w klubie Wink
Odpowiedz
Ja prawdopodobnie dokupię dziś utopię i obczaję, jak konkretnie zmieniła się gra.
Odpowiedz
To co lecimy dzisiaj z koksem dalej? Biggrin Standardowo start 21? Pasuje?

@Calv... @Pienias... jakby co to zapraszamy jest wolne miejsce po @2MIR i znajdzie się kolejne
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz