Ankieta: Najbliższa sesja - kiedy?
Ankieta jest zamknięta.
Czwartek - 21.04
5.88%
1 5.88%
Piątek - 22.04
0%
0 0%
Sobota - 23.04
5.88%
1 5.88%
Niedziela - 24.04
5.88%
1 5.88%
Poniedziałek - 25.04
5.88%
1 5.88%
Wtorek - 26.04
11.76%
2 11.76%
Środa - 27.04
5.88%
1 5.88%
Czwartek - 28.04
23.53%
4 23.53%
Piątek - 29.04
11.76%
2 11.76%
Sobota - 30.04
11.76%
2 11.76%
Niedziela - 01.05
11.76%
2 11.76%
Razem 17 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Europa Universalis IV
Przepraszam Panowie za opóźnienie ale jeśli to coś zmieni to 21 dziś mi pasujeSmile
Odpowiedz
Zgadamy się na TS jak ktoś będzie a jak nie to przesunięty na "po długim weekendzie".
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Napisałem do Pieniasa PW, jak wysyłałem to był online ale nie wiem czy przeczytał bo nie odpisał.

//EDIT
Jakby kiedykolwiek była podobna sytuacja to piszmy PW bo zawsze wyświetli się na górze strony i łatwiej zauważyćSmile
Odpowiedz
...aaaaale mi się nie chce już graaać.... Rolleyes

Ta sesja jest zdecydowanie za długa, to miało być w założeniu kilka partyjek dla oderwania się od nudy w Elite, ale teraz dzieje się tam tyle rzeczy że mam ochotę latać, a nie dowodzić Tongue
Odpowiedz
No to w takim razie na dziś chyba odpuszczamy. Zgadamy się innym razem to i może Scottowi ochota przyjdzieSmile
Odpowiedz
Co powiedzielibyście na całkiem nową sesje? jest wiele graczy którzy zaczynali przygodę z EU jak my zaczynaliśmy obecną sesje, tj kilka tygodni temu (miesięcy?) możnaby jeżeli byłoby więcej chętnych rozpocząć sesje od nowa, co wy na to?

Kraj: dowolny,
Sojusze pomiędzy graczami: dowolne
Nieobecność 1 gracza: sesja trwa, gracz nieobecny wskoczy na kolejną sesję (oczywiście po wcześniejszym potwierdzeniu terminu, nie w sytuacji kiedy od początku ta osoba zgłasza że w danym terminie nie może być obecna)
Nieobecność kilku graczy - sesja przełożona.
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Sorry, mialem wlaczony komputer ale mnie bylo mnie. Jesli chodzi o przyszlosc podboju Europy/Świata to ja się dostosuję. Mogę kontynuować albo od nowa.
Odpowiedz
Ja też mogę kontynuować albo grać od nowaSmile
Odpowiedz
Ja póki co podziękuję panowie. W Elitce dzieje się tyle, ze mam ochotę latać. Dziękuję za dotychczasową sesję Smile
Odpowiedz
Się dokopałem Biggrin

Jak w temacie, ktoś zainteresowany rozpoczęciem sesji MP? Smile Trzy cztery osoby maksymalnie myślę, coby potem nie było problemu się na kolejne umawiać. Rozgrywka myślę, raz na tydzień w weekendy.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz