Przedstaw się
Hejka. Mam na imię Przemek rocznik 83'. Pochodzę z Piły ale od 5 lat mieszkam w UK. Moje zainteresowania to ksiazki ( głównie sensacja i fantastyka) i muzyka. Z gier oprócz w ED gram w fallout 76 oraz call of duty. W ED gram of kilku lat z przerwami. Zajmuje się w exploracją oraz wydobywaniem.
Odpowiedz
Witam.
Mam na imię Krzysiek lat 45 (dlatego pamiętam Frontiera grę przy której spędziłem mnóstwo czasu).
Mieszkam w Anglii od 12 lat. Jestem zawodowym kierowca ciężarówki).
Poza tym żona, dziecko i brak czasu na wszystko.
Jest to moja druga i ostatnia gra w która mam chęć się zaangażować po ETS2.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Kierowca ciężarówki gra w ETS? nie lepiej odpocząć po pracy?

A na serio - gramy także w ETS i ATS , więc się nudził nie będziesz Smile
Obowiązkowo odezwij się na discordzie.
Odpowiedz
Teraz jestem na przymusowym wolnym od kwietnia więc pracuje zdalnie na ziemi i kosmosie ,?
Odpowiedz
A jak zdalnie można prowadzić ciężarówkę ?? ?
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
Siemanko ! Kolejny lorry driver z uk, 29lat. Wlasnie zlozylem nowego PC i jak narazie gram tylko w Elite. Ogólnie jestem jeszcze noobem ale wyczytalem ze warto wybrac sobie stacje "matke", i pomyślałem, ze zaczne gdzies kolo was. Obecnie gram duzo w weekendy albo w nocy po pracy. Dajcie znac gdzie mam leciec Tongue
Odpowiedz
do systemu TRUK
Odpowiedz
Dzięki Smile
Odpowiedz
(24.06.2020, 17:35 UTC)siwuch napisał(a): A jak zdalnie można prowadzić ciężarówkę ?? ?

To był żart  Biggrin
Odpowiedz
Witajcie!

Mam na imie Kamil i mam 26 lat.
Mieszkam w Niemczech, ale planuje powrot w najblizszym czasie.
W wolnym czasie tworze muzyke w swoim studio, gram w kosza i gry.  
Alien Fascynuje mnie kosmos i wszystko co z nim zwiazane, wiec zakupilem ED razem z Horizons ok. pol roku temu, ale niestety brak kompanow i checi do gry solo i do tej pory robilem dluzsze przerwy.
Dolaczylem do was, by poznac nowe osobki, ktore mnie wprawdza w ten przepiekny, ale i dosc skomplikowany swiat gry. Chetnie z kims polatam!

Pozdrawiam! Biggrin
Odpowiedz